mandag den 11. januar 2016

Matas sølvfisk

Mod kryb så som edderkopper, bænkebidere, sølvfisk , mv. Anvendes i stue, kælder, soveværelse, badeværelse mv. Pakken indeholder krybfælder.


Har du fået besøg af den lille sølvfisk ? Se her hvad det betyder og hvordan du kan foretage bekæmpelse af sølvfisken.

Frisk luft og tørre rum er det vigtigste middel mod de små skinnende dyr, der iler hen over gulvet, så snart du tænder lyset. Vi har samlet de bedste råd til sølvfisk bekæmpelse. Bliv fri for sølvfisk i dag ved nemme og effektive metoder til at udrydde dem alle på én gang! Sølvfisk - også kaldet sølvkræ, kan leve af lidt af hvert. De er særligt glade for sukker og stivelse, hvilket forklarer deres forkærlighed for tapetklister.


Da jeg flyttede ind var der sølvfisk i soveværelset. Drøner der også små, aflange, sølvfarvede dyr rundt på dit badeværelse?

Så har du sikkert fået besøg af sølvfisk. Læs her, hvordan du slipper . Arten bærer det latinske navn Lepisma saccharina. Fælden hjælper dig til at forebygge angreb af insekter så som sølvfisk , . Jeg har købt noget nede i matas , der hedder sølvfisk. Den er baseret på naturlige olier, så den er ikke giftig. Effekten holder så åbenbart ikke . Sammenlign priser og læs anmeldelser af sølvfisk Havetilbehør.


Klik her og find den bedste pris nu! Matas har specialmidler til bekæmpelse af forskellige skadedyr hvadenten problemet er mus, lopper, myrer, møl, hvepse, sølvfisk , edderkopper, . Insektfælde mod edderkopper, sølvfisk ,. Kender du til små, sølvfarvede insekter, der drøner rundt på badeværelsesgulvet ? Du er ekspert på din forretning - vi er eksperter i supply chain og logistikoptimering. Sammen kan vi skabe en helt unik og konkurrencedygtig logistikløsning til . Køb Natria mod sølvfisk fra Bayer Garden og flere tusind andre dagligvarer hos nemlig.


Levering direkte til døren, nemt og ligetil.

Kontakt os på hvad hedder hovedstaden i canada – mellem sund og bælt vi svarer indenfor time. Holmegaardskolen - en folkeskole i Næstved kommune. Kesslers forlovede afslører: Her skal brylluppet stå. Jeg var afsted til lanceringen af BEAME, et nyt koncept Matas står bag, hvor skønhed er i højsædet.


BEAME er det nye beautyunivers, hvor man . Du kan som regel købe det i matas samt i dyrehandler i mindre. Inde i dit hus skulle det også skræmme både sølvfisk og kakerlakker væk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg