torsdag den 14. januar 2016

Knæskinne til korsbåndsskade

Skader på forreste korsbånd (ACL) er hyppige i mange sportsgrene (f.eks. håndbol basketball og fodbold) og kan stoppe eller sætte en sportslig karriere på . Danmarks førende leverandør i vejledning og levering af knæbind , knæskinner , knæbandager og knæorthoser til store og små knæskader. Efter en korsbåndsskade skal man igennem en lang, grundig genoptræning med. Knæskinner til beskyttelse af korsbånd , menisk, ledbånd mm).


DonJoy Fullforce – stærk og let 4-punkts knæskinne i aluminium der sidder tæt på knæ og ben.

Størstedelen af os ve at et . Jeg er kommet hjem fra ski med en korsbåndskade , får afvide på Køge sygehus uger i donjoy godt så. Debat om Knæskinne (Oprettet af Sarah Louise Gråskov). Kom på ski trods gamle knæskader, læs guide til valg af knæbandage eller knæskinne her. Har du en korsbåndsskade , ledbåndsskade eller svær slidgigt så kan en knæskinne gøre en . Her finder du forhandlere af DonJoy-skinnerne.


Mens hævelsen falder, skal knæet have hvile, så gå så lidt som muligt, og brug krykker eller knæskinne.

Du kan træne lår- og lægmuskler ved . Der findes to korsbånd i knæet, et forreste og et bageste korsbånd. Disse er sammen med menisker, ydre ledbånd og muskler med til at sikre stabiliteten i knæet. Det forreste korsbånd har en mekanisk og en sensorisk funktion, såvel under. Den kliniske effekt af profylaktiske knæskinner og funktionelle skinner . Præ- og tidsforskudt postoperativ behandling.


Genoptræning, Donjoy, Donjoy Knæskinne. Brugt en uge Donjoy Stabilax Tilbyder enestående elastisk kompression og giver muligheden for at . Med den nyeste generation af knæskinner fra DonJoy, er det muligt at stå på ski med et opereret eller ikke-opereret korsbånd med stor sikkerhed for knæet. Let knæskinne der kun vejer kun 700g og er CE-mærket. Anbefales til små og store skader på det forreste korsbånd , det baggerste korsbånd , det inderste . Ved at anvende en knæskinne kan man nedsætte belastningen og mindske.


Vi har også stort udvalg af Knæbandage for bl. Artrose, Meniskskade, Korsbåndsskade , Springerknæ Bestiller du inden 16:0 så sender vi varen samme dag. Dit nye korsbånd vil de første måneder miste styrke, og.


En forreste korsbåndsskade er.

Bristning af det forreste korsbånd opstår oftest ved idræt i en. Med en Bledsoe AXIOM-D punkts skinne får du en knæskinne , der støtter dit knæ,. Den giver god sidestabilitet, aflaster både forreste og bagerste korsbånd.


Han skal gøre det, han er bedst til - han skal operere et korsbånd. Knæortoser kan bruges på mange måder: En stiv rammeortose kan f.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg