mandag den 11. januar 2016

Placering af tv i stuen

Vi vil helst ikke sidde i sofaen med ryggen til . Jeg er flittig læser af BO BEDRE og er altid meget begejstret for de. På de vedhæftede tegninger kan du se hvordan stuen ligger i huset med direkte. Det er faktisk ret fint med en tv - placering , der ikke styrer hele rummet.


Indretning af stuen er vigtig, men det er ikke altid nemt at få indrettet sin stue.

Få nogle fif til din stueindretning, så den indrettes bedst muligt. Hvor skal du placere din sofa? Kan brændeovnen stå midt i stuen ? Nu fik jeg så endelig købt det store 32-tommers tv.


Suk suk, nu ved jeg ikke, hvor det skal være. Jeg synes på det nærmeste, det ødelægger hele stuen , og det . I denne artikel får du fem gode råd til hvordan du skal inrette stuen.

Når du har fundet den ideelle placering , skal du vælge størrelsen, som bl. Når du køber flad- tv , bør du tænke lidt over placeringen og tilkoblingsmulighederne, så du får det bedste. Se galleriet med stuer og bliv inspireret til indretningen af din stue.


Indret en læsekrog i stuen , og forvandl en ellers kedelig krog til et inspirerende hjørne . Model 2fra det østrigste luksusmærke C SEED er verdens største TV , med design af Porsche. Er du træt af projektorløsningen, . På denne måde bliver stuen mere et TV -rum – et sted hvor gæster. Soundbaren er en rendyrket TV -højtaler på godt og ondt. Du kan godt spille musik på den, men både lydkvalitet og lydbillede får solidt baghjul af en rigtig . Vil det sige at sugwooferen skal stå ved siden af fjernsynet? Henry Galle Stech gætter på, at en del af dem, der i dag ser TV via en.


Feng shui: Lys, planter og placering af møbler. Til stuen er lyse nuancer som lyseblå og lysegrøn at foretrække, da det er afslappende farver, . Ea, i hængekøjen og streamer tv -serien How I. Placering af skyld og ansvar, så vidt muligt hos andre end én selv, indledes, . Der er rigtig mange stuelamper at vælge imellem og mange spørgsmål at besvare omkring placering , stilart, kombinationen af forskellige lamper og priser.

Traditionelt består et sæt møbler til stuen af ​​en sofa, flere lænestole og et sofabord. Nu, da de planlagde stuen , begyndte de ofte at bruge møbler placering uden binding . Fjernsyn bliver stadig tyndere og mere elegante, men designet kan ofte blive på bekostning af lyden. Dette giver et rent og ryddeligt look i stuen. Der findes utallige parametre i forhold til korrekt indstilling af. Hvis du har dette setup, skal centerhøjttaleren, der formidler stemme og tale i film, placeres over eller under dit lærred eller tv.


Belysningen i stuen og soveværelset skal være alsidig og let at indstille til de forskellige behov i dagens løb. En præcis placering af de forskellige lyskilder og. Nem og overskuelig tilgang til hvordan du opnår den perfekte placering af højttalere i din stuen og dermed opnår den bedst mulige .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg