mandag den 25. januar 2016

Trappegelænder udendørs

Her er Søren ved at montere gelænder til stor nybygget terrasse. Hos Aalborg Smeden fremstiller vi alle vores produkter på værkstedet – og vi hjælper meget . VIDEO: En trappe uden et gelænder kan være en sikkerhedsrisiko. Fagmanden vil derfor her sætte et nydeligt gelænder op direkte på muren.


Her finder du et udvalg af SILVANs trapper, loftstrapper, tilbehør m. Find nyt og brugt indenfor Andre byggematerialer til billige priser på DBA.

Udendørs gelænder vi fører alle mulige slags smedejerns gelænder og balustre i skønne mønstre og forskellige faconer, galvaniseret og malet efter ønske. Custom Made gelænder i smedejern fremstillet præcist i mål til din trappe. TRAPPEGELÆNDER INDENDØRS OG UDENDØRS. Hos Helstrand Smedje finder du special fremstillede trappegelændere til brug både indendørs og . Prova Alu gelænder er et klassisk gelænder ,til indendørs og udendørs. Det findes som væghængt gelænder eller gulvmonteret gelænder i aluminium.


Det gælder både, hvis du har en udendørs altan, som du gerne vil have sat. Vi fremstiller også galvaniserede gelænder og glasværn til eksisterende trapper og ståltrapper.

Vi levere forstærkede ståltrin med hårdtræ og galvaniserede trin. God kvalitet til den rigtige pris. Trapper og gelænder – både ude og inde! Leder du efter en ny udendørs eller indendørs trappe – Altansmeden producerer det hele! I billedgalleriet herunder . Rustfri gelænder til trappe er i højeste kvalitet - billigere og med års garanti.


Et prisvenligt glasgelænder, der passer perfekt både udendørs og indendørs. Et gelænder skal sikre, at du ikke falder ned fra en trappe, altan eller. I bygningsreglementet er der strenge krav til, hvor højt et gelænder skal . Hos Funderholme Smedie får du et gelænder af bedste kvalitetsarbejde. Mangler du gelænder i privaten, på kontoret eller andre steder, står vi klar.


Komplet gelænder i maritim kvalitet. Gelænder SORT, fritstående, design gelænder. Klar glas i repo og lodrette baluster i trappegelænder. Træhåndlister, trin og bund repo er i hårdttræ.


Repo er skåret skrå hvor trappen går ned . Vi har gennem mange år hjulpet mange forskellige med udendørs trapper i høj kvalitet, så vi kan. Et trappegelænder er primært beregnet til at give ekstra sikkerhe når du går op og ned mellem etagerne, men det kan også sagtens blive en .

Føtex, Næstved Rampetrappe med industri gelænder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg