torsdag den 28. januar 2016

Haveaffald container

Haveaffald og parkaffald er f. Containeren må udelukkende anvendes til haveaffald til kompostering, det vil sige grene, træer, græs, planter, ukrudt og . Kæmpe udsalg af Container til haveaffald Leveres som gods fragt. Bestil Container til haveaffald online her på webshoppen. Vi tilbyder også to alternative løsninger til at leje en container.

Du kan bestille container på Nem Affaldsservice i havesæsonen. Priser for opsætning og afhentning af midlertidige containere til storskrald eller haveaffald. Opstilling og tømning af container til haveaffald.


Uanset om det er haveaffald , byggeaffald eller blandet affald så er der mulighed for at leje en container og komme af med det på den måde. Har du behov for en container til haveaffald ? Foreninger (grundejerforeninger, andelsboligforeninger eller ejerforeninger) kan ikke benytte sig af dette tilbu da haveaffald fra fællesarealer klassificeres som . Brug disse tips til hvad og hvordan med udlejning, hvis du ligesom de fleste af os andre, måske ikke har den store erfaring med hvad .

Ved leje af en lukket container. AVV henter affaldet hjemme hos dig. Mod en årlig betaling kan du få din egen container til hhv. Leje af container til haveaffald eller byggeaffald i områderne omkring Aarhus. Du skal i stedet aflevere rødder og stød på genbrugspladsen.


Du får afhentet haveaffald i fastrute hver 14. Juletræer, der er tømt for julepynt, hentes som haveaffald. Hvis du selv har en container , du gerne vil bruge til haveaffald , skal du have den registeret for, at vi . I Gentofte Kommune får du afhentet haveaffald på din bopæl. Det er en service for dig som haveejer, da du så slipper for at køre på . Når beholderen skal tømmes, skal du aftenen før sætte den ud til vejen, . Afhentningsordning for haveaffald. Afbrænding af haveaffald er kun tilladt på landbrugsejendomme.


Lej din container hos Skræddergaard. Vi udlejer store og små containere til ethvert formål bl.

Placeringen må ikke være til gene for fodgængere . Læs mere om hvornår og hvordan her. Her kan du se, hvilke ordninger du er tilmeldt og hvilke beholdere du har. Du kan ændre din ordning, bestille ekstra beholdere, tilmelde dig haveaffaldsordning .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg