onsdag den 13. januar 2016

Bogkasser træ

Mangler du flotte bogkasser i træ ? Forny dit hjem med en funtionel bogkasse el. Alle vores bogkasser er fremstillet i træ af fin kvalitet. Stort udvalg af bogkasser , ølkasser og andre trækasser til vægophæng. Der er skåret et lille hul i bagbeklædningen på .

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til. Interessant og dekorativ bogkasse fra Bloomingville i kejsertræ og med. Do Shelf hedder det smukke reolsystem i træ og hvide overflader fra . Woood - Meike Reol - Hvid Fyrretræ.


Mere om reoler og bogkasse. Sammen sæt dine STACKED bogkasser fra Muuto til en flot reol til din stue, kontor . Den ubehandlede overflade giver mulighed for selv at male eller behandle bogkasserne i den ønskede nuance.

Har været brugt til smykker og hårpynt. Bogkasse i et firkantet design i ubehandlet træ. Find flotte reolkasser, bogkasser , reoler og meget andet i forskellige træsorter online på mifapladen. Vi har helt sikkert noget, der falder i din smag. Sammenlign priser og læs anmeldelser af bogkasser Børneværelse.


De fine bogkasser eller hylder er lavet i fyr, og kan enten bruges som de er, eller males i ynglingsfarven. Reol med rum og mulighed for låger og arkivskuffer, samt skuffer til papir og andre småting. Et usynligt ophæng gør reolvæggen her til noget helt specielt: De små og store kasser kan på ingen tid flyttes rundt og danne nye mønstre på . Det benyttede træ er FSC-certificeret fra europæiske skove. Reoler giver god plads til opbevaring og kan samtidig skabe hygge i boligen. Hos ILVA finder du et stort udvalg af flotte reoler til fornuftige priser.


Træ er genialt” – Læs her hvorfor. Reolen er stilren og klassisk i sit udtryk. De fingertappede reoler produceres i massivt træ , bambus og krydsfinér med forskellige overfladebehandlinger.


ATBO reoler er et dansk designet håndværk.

En reol der holder de næste mange år. Med massive træ reoler fra ATBO har du et funktionelt og holdbart møbel. Vi har både reoler i lyst og mørkt træ , højglans i sort, hvid eller mange andre farver eller reoler i neutrale og klassiske modeller. Vi opdaterer løbende vores . Smukke bogkasser i lækkert design.


Træ- Spejl- L 30cm- H 40cm- B 10cm. Ved brug af mere end kasser på sokkel, skal den enkelte bogkasse monteres i væggen. Praktiske bogkasser og reoler - bestil træmøbler til børneværelset . Reolsystemet fra Mater - Box System - er bæredygtigt og etisk produceret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg