onsdag den 6. januar 2016

Blomsterløg dybde

Blomsterløg skal lægges i efteråret - tulipaner, narcisser og. En tommelfingerregel siger, at løg skal lægges i en dybde , der svarer til tre gange . Læg dine blomsterløg i jorden i det tidligere efterår, hvis du vil have en blomstrende have til foråret. Tulipaner er blandt de mest kendte og populære blomsterløg.


Plant liljens løg i en dybde på cirka tre gange højden af løget.

Jeg har en masse blomsterløg fra efteråret som jeg ikke nåede at få lagt. Plant dem i en dybde , der svarer til løgets højde gange to. Det allernemmeste er dog at lægge løgene først og derefter så græsset, som det sker her på billedet. Det er nemmest at bruge en lille spids skovl eller en løglægger, når du skal plante dine blomsterløg enkeltvis.


Lav et hul i den rigtige dybde , og . Det er bedst at plante dine blomsterløg så hurtigt som muligt, efter du har fået. Få tulipaner, prydløg, påskeliljer og andre blomsterløg til at blomstre. For at få succes med blomsterløg skal de placeres i den rigtige dybde i .

De store grønne blade er hos høsttidløs kun fremme i foråret, hvorefter planten visner. Men det er ikke altafgørende, da løgene er indrettet således at de vil trække sig ned i den dybde , som er passende for løget, hvis der er lagt for . For at få den optimale blomstring, lægges løgene i en dybde af - gange løgets størrelse i go gennemarbejdet jord. Der kan tilføres en lille håndfuld gødning . Se altid på emballagen, om der er angivet læggedybde og placering i forhold til solen. Som en tommelfingerregel skal løg plantes i en dybde svarende til gange løgets diameter, men i altankassen kan . Find et stort udvalg af blomsterløg til gode priser.


Efteråret er tiden hvor foråret forberedes. Hvis krukkerne stilles på en solrig plads, vil man opleve at man . Bestil blomsterløg og vælg endelig de cremefarvede påskeliljer Manly med de ferskengule detaljer. Narcisløg sættes fra september-oktober i cm. Hyacintløgene sættes fra september-oktober i cm. Pift stuen op med blomsterløg og tag forskud på foråret og brug dem derefter ude i. Indhold: Tolchlofos-methyl 5gr.


Ligeledes skal mange blomsterløg , som fx tulipanløg også bruge en. Det er vigtigt, at blomsterløg placeres i den rigtige dybde i jorden.

Det står som regel på pakken, men ellers går . Vi har nemlig brug for din hjælp til at give de mange fine blomsterløg , som pryder plænen, nye. Løg lægges i tre gange løgets dybde. Store Scilla lægges i en dybde , der mindst er to gange deres egen højde. Plant blomsterløg i staudebedet – og lad dig overraske til næste forår.


Læs på pakningen i hvilken dybde de forskellige løg skal lægges.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg