onsdag den 13. januar 2016

Plante hæk hvornår liguster

Når man skal plante ny hæk , er det vigtigt at få planterne i jorden på det mest optimale tidspunkt, som ikke er. Der er forskel på, hvornår det er bedst at plante hæk. Det afhænger af, hvilken type hæk , du gerne vil plante.


Bliv klogere på, hvornår du skal . Hvornår skal du klippe hækken?

Kan du plante din hæk i zigzag? Hvilken type hæk skal du vælge? Få svar på spørgsmålene om plantning af ligusterhække her. Måske spørger du dig selv oHvor hurtigt vokser ligusterhæk ? Det bedste tidspunkt at plante hæk er i det sene efterår, når bladene er faldet af. Her får du en trin-for-trin guide.


Plantning af hæk fra barrodsplanter kan gøres fra oktober til maj. Ligusterhækken er en nem hæk når det kommer til plantning.

Derudover tåler den forurening udmærket, så liguster kan sagtens plantes i byområder eller . Klippede hække som bøg, liguster , naur, avnbøg, tjørn, taks og thuja plantes med. Følg guiden til at plante din ligusterhæk og vær sikker på at den kommer bedst muligt fra start. På første billede ses en nyplantet ligusterhæk.


En liguster er en plante , som vi tit tænker på som hækplante. Den nemmeste og billigste vej til en ny hæk er at plante barrodede. Det er primært bøg og liguster der pryder de danske parcel- og . Liguster er næsten stedsegrøn, tåler let skygge og foretrækker let jord.


Spørgsmål som, om det skal være en klippet eller uklippet hæk. Hvor høj og bred hækken skal være og hvornår det er bedst at plante sin hæk. Gode råd før plantning af hækplanter Hør en række gode rå inden du begynder at plante din hæk.


Skal du plante ny hæk i haven? Derudover inddeles hækplanter i klippede hække, såsom liguster , bøg, avnbøg og buksbom, og. Valg af hæk – bøg, liguster , naur eller eller en helt anden type hæk.


Al den viden der skal til for at plante en god hæk kun findes sammensat . HækjordEn god hæk er en pæn og venlig måde at afgrænse områder med.

Den udførlige plantevejledning gør det nemt. Hækplanter og læplanter kan plantes både om foråret og efteråret. Forberedelse af jorden før plantning af hæk -og læplanter.


Hvis man også planter hasselnø forskellige . Den helt gamle ligusterhæk , der er åben og dårlig, kan du klippe helt tilbage. Den er oppe igen på to år til max . Vi sidder og snakker om hvornår man må plante ligusterhæk. Du kan vælge alt fra en prægtig ligusterhæk til den klassiske bøg, eller.


Ved du hvornår du skal plante din hæk ? Hvordan og hvornår kan dette gøres? Grav planterne op enkeltvis, med så stor rodklump som muligt, plant dem igen i samme jordhøjde, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg