fredag den 13. maj 2016

Hvad er kompostering

Produktet er lysebrunt og smuldrende, men man kan stadigvæk se, hvad der var. Du kan lave kompost af fx dit haveaffald , som kan bestå af findelte grene, blade . Kompost er nedbrudt organisk materiale. Kan du bruge kompost fra genbrugspladsen i køkkenhaven?


AVVs kompost består af komposteret have- og grenaffald.

Det er naturens egen gødning, der tilfører jorden liv og næringsstoffer. Fremtidens affald Fremtidens affald. Affald og miljø Affald og miljø. Det meste organiske affald fra hus og have kan omdannes til god kompost ,. Få mere at vide om kompostering. Hvordan gør jeg naboerne grønne af.


Alle mennesker kan lave kompost.

I skemaet nedenfor ser du hvilket affald der er velegnet at kompostere, og hvad der ikke er egnet til at kompostere. Ved kompostering omdannes grønt køkken- og haveaffald til værdifuld kompost. Der er i hovedtræk tre forskellige metoder til at fremstille kompost. Placering af kompostbeholderen.


Der så langt fra at være et rigtigt . Hvad kan komposten bruges til? Det vil nemlig afhænge af, hvad den er lavet af, men efter forfatterens mening . Find hurtigt svar på spørgsmål om kom- post. En mængde mikroskopiske organismer sørger for om- sætningen. Problemer med komposteringen?


Find ud af, hvad kompost består af, og hvad der hører hjemme på komposten. Hvornår komposten er færdig afhænger af, hvad du kommer i kompostbeholde- ren, og hvor omsat en kompost , du ønsker. Endelig afhænger det af, hvor.


To-faset biogas og kompostering af organisk affald fra by og land. Men hvad med ens egen kompostering - er der stoffer, der uhindret for lov til at komme fra . Her kan du se, hvad vores kompost indeholder.

På vores komposteringsanlæg producerer vi biobrændsel og omdanner have- og parkaffald til . Velegnet til kompostering : Alt vegetabilsk køkkenaffald - frugt, grønsager, skræller, urter osv. Giver haven store mængder haveaffal er det praktisk, at kompost. Vejledning i kompostering af køkken- og haveaffald i HUMUS kompostéren. Skræller og rester af grøntsager, . Få TIPS om, hvordan du laver KOMPOST.


Læs om, hvordan KERTEMINDE FORSYNING laver kompost. Hvis du har en have, får du i løbet af året en del affal som du skal af med. Du må ikke aflevere dit haveaffald i din affaldsbeholder, men hvad gør du så?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg