fredag den 27. maj 2016

Priser på jernplader

Stålplader og metalplader i jern efter mål. Tykkelser 25mm, 5mm, 2mm, 3mm, 5mm og 6mm. Vi tilskærer på dine ønskede mål. Vi skærer dine jernplader og runde eller firkantede jernrør efter ønskede mål.


Jernkar til haven der ruster. De varmvalsede plader bruges i utallige sammenhænge hvor næsten kun fantasien sætter .

Se den aktuelle pris - og leveringsudvikling på stål og metaller. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Køb dine varer online og få leveret direkte til døren.


Vores know-how er med til at sikre din virksomhed den bedste pris og det . Forventet leveringstid: 5-dage. Køb billige stålplader på GulogGratis. Her er brugte rustfri stålplader til salg til en billig pris.

Find en stålbordplade eller tagplader af stål her. LIlle eksklusiv produktion - først til mølle. Pris monteret på sten 4kr. Din pris : 69DKK (inkl. moms).


Har stået på lager mere end 3dage = rabat. Vi har nu etableret flere depoter med køreplader, i over hele landet, hvor vi indtil videre har lavet lager med 170. Vi kan tilbyde et stort og bredt udvalg af stål-varer til lave priser og i høj kvalitet.


Nedenfor kan du blandt andet finde armeringsstål, stålplader, stålrør, stangrør, . Det er ikke tilfældet, oplyser Torben Vilmar fra teknisk forvaltning. Udgifterne til jernpladerne er indregnet i prisen for kystsikring, og beløbet er . Grund sælges ved Næsby strand. Vores moderne CNC-styrede maskiner og interne kontrolsystem sikrer en ensartet og høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Prisen er afhængig af forbrugt. Udlejning af maskiner med fører . Jernplader svejses sammen uden kanter og skilles ad igen når færdig.


Vi leverer transport til konkurrencedygtgie priser samt et højt serviceniveau. Dette gælder både jernplader og plastplader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg