fredag den 6. maj 2016

Spinatvafler madbanditten

De grønne spinatvafler her har jeg brugt til både morgenmad og frokost. Prøv disse lækre og sunde spinatvafler med fyld af røget laks og avokado. De kan spises både til frokost og aftensmad og så smager de . Sæt vaffeljernet til opvarmning.


Blend æg, hytteost og fløde med spinat og urter. Hæld kartoffelfibre og salt i og blend igen. Hvis ikke jeg har sagt det før,. Man behøver ikke at gå i det søde køkken, når vaffeljernet tages frem.


Denne gang blev det lækre spinatvafler , der kan spises med f. Vaffel-sandwich med grillede grøntsager og pesto. Sunde spinatvafler med laks og avocado – Malene Mandrup. Spinatvafler med laks De grønne vafler passer også til en salat eller som et festlig. SUNDE SPINATVAFLER MED LAKS OG AVOCADO. Bananpandekage eller vaffel med ekstra sundhed ( spinatvafler ). Sprøde grøntsagsknækbrød med lækker urtesmag - glutenfrie, kornfrie, low carb og veganske (dehydrator opskrift) -- Madbanditten.


Broccolipesto - opskrift på lækker sund og grøn pestodip med broccoli -- Madbanditten. Pofiber (kartoffelfibre),piskefløde, salt, hytteost, broccoli, basilikum, persille og æg. Ret få ingredienser synes jeg. Lækre lakseruller med avokado og peberrodscreme -- Madbanditten.


Spinat vafler med laks og avocado Vedi OneNote x trad. Snasket pizzasandwich - low carb, LCHF og glutenfri -- madbanditten. Cremet spinat med ost og kylling. Lækker low carb comfort food til efteråret -- Madbanditten.


Min seneste “food addiction” er vafler – vafler i alle afskygninger faktisk (se min opskrift på super lækre og sunde morgenmadsvafler HER).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg