fredag den 13. maj 2016

Viceværtservice priser

Træt af priser fra ejendomsservice firmaer, hvor servicen alligevel ikke følger med ? Vi sørger for at kvaliteten holdes højt. Vi har barberet overflødige services . Der er mange priser på viceværtservice i København, men . Vi passer din ejendom 3grader året rundt og du har altid samme mand på din ejendom. Vicevært priser der er rimelige.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave. En vicevært klarer de fleste opgaver, store som små, i ejendomme, så beboerne får en . Mangler i viceværtservice til jeres bygning? Vi tilbyder viceværtservice til alt erhverv. Samtidig har vi overkommelige priser , så alle kan være med. Vi kan hyres til stort set alt, eksempelvis reparationer, . Det betyder, at du kan forvente en effektiv viceværtservice , som betyder mindre spildtid og altid konkurrencedygtige priser.


Derudover sætter vi en ære i at udføre.

Prisen er selvfølgelig afhængig af opgavetypen, da tilbuddet vil blive tilpasset ud fra den enkelte ejendom og beboernes ønsker. Vejledende priser for trapperengøring excl moms. Jeg har års praktisk og administrativ erfaring inden for viceværtservice og erhvervsrengøring. Da alle vore opgaver er tilpasset kundens . Kontakt TM Multiservice og få en skarp og individuel pris på din næste opgave. Ejendomsservice i København med reelle priser og service.


Hvad siger vores tilfredse kunder? Hvis I er på jagt efter en ny vicevært til boligforeningen, tilbyder vi en seriøs indstilling til tingene og faste aftaler til fair priser. Hvis viceværtservice søges til jeres opgaver, så ring gerne og få et uforpligtende tilbud.


Vi påtager os mange forskellige ansvars- og afløsningsopgaver, som en ejendom har brug for. Aktiv har vasket trapper, ryddet sne, pudset vinduer og været hel- eller deltids viceværter på over 2ejendomme i København. Vi udfører professionel viceværtservice for boligforeninger i bl. Det er selvfølgelig med faste aftaler til gode priser.


To ejendomme er aldrig ens . Trappevask med fokus på kvalitet til den rigtige pris. Læs mere om viceværtsservice. VICEVÆRT FOR BOLIGFORENINGER OG ERHVERVSEJENDOMME.

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud på viceværtservice i Sjælland og omegn. Vi rydder sne og salter for dig til konkurrencedygtig pris på både store og små arealer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg