torsdag den 5. maj 2016

Pluksalat

Den vokser tilmed hurtigere og kræver mindre . Hvis du dyrker salat som pluksalat i stedet for hovedsalat, går det endnu hurtigere. Her får du gode råd til at dyrke din egen lækre salat. En fantastisk langvarig kultivar af pluksalat med store, lysegrønne, sprøde blade, der vil klæde enhver salat. Ved at undgår at trække hele planten op, og kun .

Giver salat i en lang periode, da den skal plukkes og der kommer nye blade hver dag. Denne giver store, krusede, grønne blade, som ikke danner hoved. Fligede grønne blade, som ikke danner hoveder.


Kan høstes over en lang periode. God frisk i salater og som dekoration. Denne gamle australske sort udvikler store let krøllede blade.


En løst hovedet salat som er velegnet til garnering og pynt pga. Bladene plukkes, når de er ca.

Undlad at plukke midten af planten, idet den så vil vokse videre. Denne sort kan stå længe uden at gå i stok. Amerikansk pluksalat er velegnet til både blandende salater og som hele blade til smørrebrød eller . En sort der giver god løs rødgrøn saftig salat med en mild smag.


De almindelige rapsplanter har bitre blade, og kan ikke bruges i salatskålen, men der kommer i år en rapssort på markedet, som ikke har bitre blade, og som . Efter plukning skyder planterne igen, og man har frisk salat hele sommeren. En velsmagende pluksalat med gulgrønne og let krusede blade. Gentag gerne såningen med to ugers mellemrum for at have friske, sprøde salatblade hele . Dyrk din egen biodynamiske pluksalat med disse frø som rækker meget langt.


Dyrk salaten i haven, og få den bedste salat til grillmaden eller til en skøn salat. Frøblanding bestående af følgende salatsorter: Blonde de Paris, Apache, Catalogna, Red salad bowl, Biscia rossa og Tango i lige dele røde og grønne . Løsbladet, stort hove mild smag, sprød. Jo køligere det bliver jo mere rød bliver salaten. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.


Giver store, krusede, grøngule blade, som ikke danner hoved. GRØNTSAGSFRØ kan købes hos Plantorama.

Stegt fisk på pluk salat , med rejer, flutes og en varm oste creme. Reje cocktail, med brød og smør. Parma skinke, med lange asparges honning. Så i flere omgange, og høst hele sommeren.


Passer for dyrkning på altanen. Den amerikanske pluksalat giver store rød-grønne blade, der egner sig særligt godt til grønne salater samt som dekoration på smørrebrød o. Pluksalaten Saladbowl er dejlig .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg