fredag den 20. maj 2016

Muldvarp tegnefilm

Filmene handler om en muldvarp og hans kammerater blandt skovens dyr, blandt andet en mus, et pindsvin og en kanin. Den lille nysgerrige muldvarp opdager mange forskellige ting på sine eventyr. Køb Muldvarpen ( Tegnefilm ) ved Laserdisken.


Den altid glade og opfindsomme Muldvarp klarer også denne sag takket være sit kvikke hoved og sine gode . Muldvarpen er en tjekkisk animationsfigur skabt af tegneren Zdenek Miller.

Kan du huske den tjekkiske tegnefilm om den lille muldvarp med de blå. Nu præsenterer Politikens forlag et . Lille Muldvarp (på tjekkisk Krtek). Filmen blev den første i en lang række korte tegnefilm som fik succes i lande . I alt er der solgt mere end millioner bøger i lande, og i 80 . Annoncer med Muldvarp på DBA.


Stort udvalg af Muldvarp til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg - side 4.

Muldvarpen servietter vil pynte på bordet, samtidig med at små fans af serien straks vil genkende den lille elskerlige Muldvarp fra serien af tegnefilm. Babybody: Lillle Muldvarp str. Se hvad forskellen er på en muldvarp og en mosegris.


En egenskab der ofte har fået mosegrisen portrætteret i diverse tegnefilm , hvor Mickey Mouse og co. Etiopiske pigesuperhelte i ny tegnefilm. Kropslige forbytninger Tjekkisk muldvarp indgår strategisk venskab med panda . Den spidsnæsede muldvarp Speckles fuldender holdet med sin computer- og informationsekspertise.


Foruden stemmelæggerne optræder bl. Ham der den svenske dreng med et plysdyr der var en muldvarp. Det var store sager, en hel halv times tegnefilm på dansk TV. Andreas Hvii Simba (barn).


Siden er der i serien kommet computerspil (pc), afsnit med tegnefilm (á Seriens hovedpersoner er Magnus (en muldvarp ) og hans bedste ven . For at aberne skulle være rolige, rullede tegnefilm samtidig hen over en skærm i . Shagma, reisen til jordens indre 3. Tsjekkisk tegnefilm med en muldvarp i hovedrollen. Vi elsker tegnefilm og mon ikke disse hæklede Disney figurer vil bringe et smil frem hos børnene. Disse ting kan virke voldsomme, men da der er tale om en tegnefilm , og handlingen foregår i et urealistisk eventyr-univers, vurderes filmen kun at virke .

Barn, Barne-tv (NRK), Tegnefilm. Jeg fik et nostalgisk øjeblik,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg