fredag den 13. maj 2016

Stærkt duftende blomster

Hører du også til dem, der elsker blomster lige så meget for deres duft som deres udseende? Så er her blomster , der vil gøre dig salig. Uægte jasmin kalder vi dem her hvor jeg bor.


Hvilken stærkt duftende busk? Den er stærkt duftende med blomstring fra juni og langt hen på efteråret.

Hvis du gerne vil skabe en dejlig, naturlig stemning i boligen, fås det ikke bedre end med skønne duftende stueplanter. Brug stueplanterne i stedet for kunstigt . Det er ganske enkelt: Du kan skabe din duftende oase ved hjælp af krukker med. De duftende blomster , som er hvidlige til lys lavendelfarvede, er tragtformede . Læs, hvordan du får den, og hvilke blomster og planter der dufter godt. Køb storblomstrede roser online her.


Blomster er hvide, knopperne rosa, blomstrer i maj-juni. Anvendelse Solitært, i grupper eller som fritvoksende .

Lidt sart overfor fugt på bladene. Stærkt duftende , rosa dobbelte blomster med sølvagtige kanter. En af de ældste kommercielle sorter. Og med den rette sammensætning, kan du få blomster næsten året rundt.


Nogle roser har fyldte blomster , mens andre har helt enkle blomster med tydelige. Det må have været et mageløst skue med kvadratmetervis af løv og grene med hundredvis af nedhængende, hvide, velformede og stærkt duftende blomster. Ceropegia har blomster, der ligner små lygter, fordi kronfligene i spidsen er. Gardenia (200) med hvide, stærkt duftende blomster dyrkes som potteplante eller i . De hvide og stærkt duftende blomster sidder i flade halvskærme og springer ud majjuni med mm brede kronblade.


Også blomsterstanden er håret. Vi har mange lavendler, en ægte kastanje og kvæder med stærkt duftende blomster. Så når Bennys bier flyver hjem, har de pollen med en helt særlig aroma. Haveazalea har høj prydværdi op grund af deres smukke blomster, dufte, høstfarver osv. Store gule og stærkt duftende blomster i maj.


Duftende kraftigt rosa farvede blomster. Mørkerøde stærkt duftende blomster. Udvikler stærkt duftende halvfyldte, karminrosa blomster på endestillede kortskud.

Frugten er et højrødt til orangerødt, aflangt hyben. Blanding af velduftende gamle sorter i alle mulige farver. De røde frugter er stærkt giftige for mennesker, og også barken er giftig. Derfor bør den plantes med omtanke, og det er ikke en god. Bladene er ovale, og de stærkt duftende blomster er flødehvide.


Den mellemstore til store og stærkt duftende blomst er fyldt og varierer i farvetoner fra skarlagen- til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg