onsdag den 11. maj 2016

Aalborg kommune renovation papir

Med afhentningskalenderen få du overblik over hvornår vi henter dit affald til. Hvad er Papir og pap: Affald som papir , karton, papmaterialer og produkter heraf. Må ikke indeholde følgende: Papir som har været brugt til madlavning eller personlig hygiejne, kan ikke genbruges.


Det skal afleveres som dagrenovation. Læs mere om, hvordan du sorterer affald , bestiller ekstra afhentning, kommer af med affaldet og hvornår genbrugspladsen har åbent. Målet er at forestå indsamling, håndtering og genbrug af affald på en miljømæssig for.

Det ene rum er til pap og papir , som vi i forvejen sorterer fra. Den type affald kommer du i din papirsæk eller container til. Du skal sortere dit affald og bruge beholdere, genbrugsstationer og ordninger i kommunen. Anmeld manglende afhentning af affald.


Giv dit affald nyt liv - logo. Sorter dit affald - det nytter. Herunder kan du se, hordan du sorterer dit affald korrekt. Hvis du har spørgsmål om genbrug og afhentning af affald , skal du.

Pap og karton kommes i beholderen til papir og pap. Vær opmærksom på, at pappet ikke må være større end beholderens åbning, ellers sætter det sig fast ved . Dermed er det slut med skraldesække af papir og tømning hver uge. Aalborg Kommune – med opfordring til. I genbrugskuberne kan du aflevere pap, papir , dåser, glasflasker og plastflasker.


Guldborgsund Kommune og Lolland Kommune. Vi indsamler papir til makulering fra kontormiljøer, den finansielle sektor, advokater, offentlige instanser,. Forside Affald Pap og papir Papir til makulering. Når du smider dit papir og småt pap.


Der er forskel på fra kommune til kommune , hvordan dit affald skal sorteres. I nogle kommuner afhentes både storskral glas og papir på din . Renovest sørger for al affaldshåndtering i Vesthimmerlands kommune. Klik på din kommune nedenfor og bestil afhentning via borger. Indsamling af dagrenovation og papir mv.


Endvidere har Frederikshavn Affald mulighed for at anvende optioner. Fælles for alt affald til genbrugspladserne er, at det skal afleveres i køretøjer. Fortroligt papir kan afleveres i røde sække.

Aflever farligt affald til miljøbilen. Portland er med her, men ikke regnes med i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg