torsdag den 19. maj 2016

Partytelt 5x8 leje

Udlejning af festtelte i forskellige str. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Hos os kan du leje præcist det telt , du skal bruge, så du kan holde fest i din have.


Lej hele festpakker med telt , gulv, borde og stole fra kun 2. Leje af et festtelt behøver ikke at gå hårdt udover pengepungen.

Lej et partytelt til din fest. Ved samtidigt leje af telt 450. Markedets kraftigste 5xm PE partytelt. PE dugen er fremstillet i brandhæmmende materiale. Dejlige rummelige telte på 5xm.


Har du behov for plads til sommerfesten-fødselsdagen og studenterfesten. Så lej et af NOOBs partytelte. Her finder du alt i pavillon telte, havepavilloner, tilbehør m.

Så se her, vi har et stort udvalg i telte, møbler og andet tilbehør til festen - lave online priser. Telt-5x8-til-hjemmeside-300x185. På den måde kan vi garantere, at du får et ordenligt telt til din fest eller andet arrangement.


Alle vore telte er certificerede efter gældende lovgivning og bliver . Sidehøjde meter, midterhøjde meter. Beregenet til ca personer pr. Er du til FEST, eller Skal du bare holde en? Så har du mulighed for at leje Laven´s . BONCAT TILBYDER UDLEJNING AF DET MESTE. Giv os et kald hvis du ikke lige finder det du søger.


Trægulv til 5xm 70kr. Jo mere man ønsker sig og putter i indkøbskurven, jo større bliver af-regningen, når man kommer til kassen . Størrelsen på dette partytelte. Vi tilbyder dig den letteste vej, når du skal leje partytelt til din fødselsdag,. Vi vil derfor høre, om nogen ligger inde med et sådan telt , som de vil leje.


Jeg mener det er 5xmeter og er brugt to gange.

Ved leje af huset følger en hel del ting med i lejen. Nogle af disse ting kan lejes separat. Lauget råder over to telte på 5xmeter, som det er muligt at leje , hvis man selv skal holde en fest. Partyteltet leveres med en .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg