torsdag den 26. maj 2016

Magnet bogstaver med æ ø å

Bruges på alfabet whiteboardtavle, køleskab og andre metaloverflader, hvor barnet kan øve bogstaverne i samspil med familien. Bogstaverne er fordelt med 1-stk. Farverige træmagneter med alfabetet inkl.


Leveres i flot trææske gennemsigtigt plastiklåg. Kan bruges både til leg og læring. Flotte magneter i træ med farverige bogstaver.

Der er magnet bogstaver i træ og der er sæt med med æ , ø og å. KREA - Træmagneter med små bogstaver (inkl. æ , ø , å ). De flotte magneter er rigtig gode til køleskab og magnet -tavler. Hvis du logger in kan du dele anmeldelser om dette produkt med andre brugere. Med disse bogstaver kan børnene f. Materiale: Træ med magneter.


Indeholder bogstaver , inkl.

Magnetbogstaver - Hele alfabetet inkl. Hurtig leveret fra eget lager i Låsby. Pakken indeholder også de danske bogstaver Æ , Ø og Å. Mange timers leg for børn - magnettavle med bogstaver som legetøj til børn. Når du udsætter barnet for leg med. Skumbogstaverne leveres i praktisk bøtte med 1små bogstaver.


Hjælp barnets sproglige kundskaber på vej med disse flotte bogstaver som. Produktviften er stor og udvides . Her øver man at skrive bogstaver med fingeren, men det er også muligt at arbejde med tal. Appen er dog desværre på engelsk, så ikke noget Æ , Ø , Å og sluk for lyden inden i starter. Du får hele alfabetet også æ , ø og å (som ellers kan være vanskelige at opdrive inden for alfabet legetøj…). I denne pakke medfølger bogstav-magneter med hele alfabetet - inklusivt æ , ø og å. Mini Lightbox er batteridrevet og inkluderer 1assorterede bogstaver , tal og tegn,.


Så er der altid god underholdning foran. Selvklæbende magnet til at . Store bogstaver til magnet tavle - inkl.

Alfabet med træbogstaver og sjove figurer til børneværelset. Sjove og smarte træ bogstaver med magnet og dyremotiver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg