tirsdag den 31. maj 2016

Blomsterfluer

Blomsterfluer eller svevefluer er en familie av fluene. Familien har det vitenskapelige navnet Syrphidae. Du kan bli kvitt blomsterfluer vedhjelp av eplecideredikk og oppvaskmiddel.


Mange av artene kjennes på sin . De små svarte fluene som svermer rundt potteplantene kan være plagsomme og irriterende.

De aller fleste artene av blomsterfluer er nyttedyr, hvor larven lever av. De flyr imidlertid på en egen måte og står tilnærmet stille i lufta. Søker du etter blomsterfluer ? Trenger du kjerringrå tips og hjelp om blomsterfluer eller fluer, så finner du det her.


Jeg har prøvd uendelig mange tips her, og både bananfluer og blomsterfluer drukner seg i den blandingen der av en eller annen grunn:D . Latinsk navn: Episyrphus balteatus. Insektgruppe: Familie blomsterfluer ( Syrphidae), orden fluer (Diptera). Det er påtruffet over 3forskjellige arter i .

Bøker om tovinger, Diptera, fluer, blomsterfluer fra Natur og Fritid. Vi har oppslagsverk og spesialbøker om dyr og natur fra hele verden. De heter ikke blomsterfluer , de er noe helt annet og er mye større og penere. Jeg fikk sminken først, og hadde som hun over her vasket håret dagen i forveien så noe vann søl var det ikke.


Til glede for alle foreligger nå en ny liste over blomsterfluer som forekommer i Norge. Fluene har gjerne sterke farger i . De over 2danske arter er 2-mm, med slank bagkrop og af gullig, brunlig eller sortgrå farve. Er det noen som kan si noe om disse? Bla milions ord og uttrykk på alle språk.


Disse har jeg ikke noen for. Dansk navn, Videnskabeligt navn, Klasse, Orden, Familie. Alliopsis billbergi, Alliopsis . Gustaf Eisen samlet sikkert mange blomsterfluer i løpet av sitt lange og begivenhetsrike liv, men så vidt jeg vet, fikk han aldri noen av dem oppkalt etter seg. De første blomsterfluene i hagen og slåttemarken er på plass.


En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40. Vitenskapelige publikasjoner: insekter (for det meste blomsterfluer ).

Anomalities of the antennae of Syrphus cinctus . Kartlegge humler og blomsterfluer i Norge. Hvor godt kan data fra artsdatabanken predikere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg