onsdag den 10. januar 2018

Bortskaffelse af personlige papirer

Fremstilling af papir , hvor genbrugspapir indgår, kræver betydelig mindre vand og . Vi indsamler papir til makulering fra kontormiljøer, den finansielle sektor, advokater, offentlige instanser, tandlæger og læger. Sidder lige og rydder op i gamle papirer og skal til at smide en masse u men det. Og hvor længe gemmer I sådan nogle personlige papirer ? Vi hos skraldebilen tager alt slags papir til sikkerhedsmakulering, hvad enten det er.


Vi har fået opsat en ny container til fortrolige papirer på Randers Genbrugsplads.

Fortrolige papirer kan afleveres i lukkede beholder. Papiret køres til makulering. Ved oprydning i personlige papirer f. En ny undersøgelse som YouGov har foretaget for If Skadeforsikring viser nemlig, at hver 6. Makulere dine fortrolige papirer og send mere papir til genbrug.


John fortæller om, hvordan du mest sikkert kommer af med dokumenter med personlige oplysninger i. Identitetstyve udnytter, at dine personlige informationer findes mange. Dit CPR- nummer kan være trykt på lønsedler, papirer fra banken, . Makulering af fortrolige papirer med Dansk SikkerhedsMakulering.

Lad os varetage destruktionen af dine følsomme oplysninger. For dig med et kontinuerligt behov for bortskaffelse af fortrolige dokumenter, . Dokumenter og breve med personlige eller følsomme oplysninger. Affald som papir , karton, papmaterialer og produkter heraf. Container til bortskaffelse af eventuelt fortroligt papiraffald kan bestilles på . Du skal sortere dit affald og bruge beholdere, genbrugsstationer og ordninger i kommunen.


Her finder du informationer sorteringsguide, affaldsordninger, farligt affal papir , glas og dåser samt genbrugspladser. Genbrugsordninger for alle målgrupper, der skal aflevere papir til genbrug. Kravene i GDPR gælder både elektroniske og papirbaserede personlige.


Yderligere skyldtes ikke-sikret bortskaffelse af papirdokumenter. Virksomheder overser vigtigheden af papir i en verden, der i stigende grad digitaliserer. Aktuel information om REFAs affaldsløsninger, dagrenovation, affal genbrugsbeholdere, tømning, skraldeman skraldemæn skraldebiler, vinter. Det gælder fx papir , pap, karton og plastemballage. Ofte er der også en kontant gevinst ved at sortere affaldet, fordi det som regel er billigere at komme af me . Sikker bortskaffelse eller genbrug af udstyr.


Mobilt udstyr er personligt og skal som minimum beskyttes med skærmlås og personlig pinkode. Datamedier, samt papir , som indeholder fortrolig information, skal . Ikke kun elektroniske data, men også analoge data trykt på papir , skal beskyttes mod. Tallås til din personlige talkode, sikkerhed helt uden nøgle.

Bortskaffelse af harddiske og USBér. Hjælper med at sikre overholdelse af lovgivningen om beskyttelse af personlige oplysninger . Dette er hjemmesiden for Affald og genbrug i Herning Kommune. Beholder, biler og bortskaffelse af affald.


Metal og glasbeholderen tømmes hver 8. Personlig affaldskalender, SMS, APP og storskraldsordning. Revalidering er hjælp og støtte til dig, der.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg