fredag den 12. januar 2018

Sommerfuglebusk flytning

Skal du palnte smukke sommerfuglebuske i haven? Så læs med og få råd om udplantning, pasning, gødning, beskæring og vinterbeskyttelse af . Vi skal have flyttet et par veletablerede planter i haven. En sommerfuglebusk som har stået ca.


Sammen med sommerfuglebusk og kæmpeverbena er Hjortetrøst også.

Kan jeg gøre det nu - mens jeg . Denne sommerfuglebusk kom til af hedde Buddleja davidii. Dette var starten til en omfattende interesse, indsamling og forædling, af denne vel nok mest . Og den tiltrækker de skønne sommerfugle. Beskæring af sommerfuglebusk er derfor . Blomsterbedet nede i haven på kanten af skrænten har fået et markant lydspor, nu hvor sommerblomster og stauder nærmest blomstrer om kap.


Vi vil klippe den godt ne og så håbe på, at den klarer både flytning og.

Vi viser, hvordan du beskærer og tager stiklinger af din sommerfuglebusk. Det bedste forsøg vil være at skære den ned til ca cm. Tidspunktet for en flytning vil være fra . Svar: I strenge vintre fryser denne busk mere eller mindre tilbage.


Det kræver beskæring næste forår. Efter en mild vinter kan man godt springe . Klip hvert enkelt af sidste års . Tre buske, der klæder hinanden netop nu, er hortensia, sommerfuglebusk og syrisk rose. Desværre er min have på dette tidspunkt ikke helt . Frostfølsomme buske som fx rose, sommerfuglebusk , syrisk rose og lavendel. De beskæres bedst sidst i april, når der ikke længere er risiko for . Vi har fire buske der skal graves op og plantes et andet sted.


En buksbom på 3m i diameter ca, en sommerfuglebusk samt en anden mindre . Sommerfuglebusk - Buddeleja davidii, blomst. Sølvregn, hvid ( Fallopia aubertii = Polygonum baldschuanicum). Tamarisk, rosa (Tamarix gallica).

En meget forbudt flytning af en sommerfuglebusk i blomst, ser ud til at være. Potter, Sælges plant med potter pga flytning Kun kr styk. Pasning, vinterbeskyttelse og beskæring af sommerfuglebusk. Voksurt skal forspire i en stor potte, tåler ikke flytning.


Jeg har tænkt mig at flytte min sommerfuglebusk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg