onsdag den 17. januar 2018

Ophæng til ampler

Kan også bruges til utallige andre ting som f. Ampler er perfekte til planter, som har en overhængende vækst. Se udvalget af hængeampler og vægampler online eller besøg dit nærmeste . Vi har i butikken både ampler i flere størrelser men også vægpotter i. Skab hygge i haven og på terrassen med flotte vægpotter og ampler. Gør din terrasse eller altan lidt mere hyggelig med flotte ampler og krukker til haven.

Her finder du ampler , potter og krukker. Ampel med flettede snore af bomuld. Potteskjuler medfølger ikke. Passer til potteskjulere i forskellige størrelser. Med en skjuler hvis højde er ca.


Se vores udvalg af plantekrukker, krukker og espalier til haven. Stort udvalg af materialer, størrelser og frostsikre krukker. Ampler med søde planter hører til på altan og balkon, i havens træer eller på. Lettest er det at købe nogle af de tov(jute) ophæng , som man kan hænge .

Farve: Findes i farverne pink, lime el. Smart net til ophæng af potte planter. Nettet justerer sig til pottens størrelse, så.


Skønt ophæng til dine urtepotter - det ser så fint ud at hænge dem op - det giver mere dybde til rummet at planterne kommer op i højden. OPENMIND ophæng til urtepotte stor til hurtig levering. Interiørstylist Hege Barnholt viser hvordan du lager ampler.


Du finner bilder, utstyrsliste og. Her kan du se hvordan du kan lave en ampel til dine planter. Du kan følge steppene herunder – og du kan også let lave din helt egen version. FLINGSALT ophæng urtepotteskjuler, glas, bambus.


Skab en hyggelig stemning på terrassen med krukker og blomster. I JYSK har vi et stort udvalg af billige havekrukker. God kvalitet til den rigtige pris. GardenLife ampel beton med rebophæng cm. Dekorativ, kegleformet haveampel i beton med ophæng i reb.


Her har du et udvalg af potter og ampler - som også de professionelle gartnere. Amplerne leveres med tilhørende ophæng - der giver en sikker montering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg