torsdag den 25. januar 2018

Dørskilt med navn

Norges største utvalg av palstskilt, aluminiumskilt og mye mer. Et dørskilt fungerer som en første innbydende hilsen til besøkende, uansett om det er til et privat hjem, en butikk eller en bedrift. Derfor er det viktig at skiltet har . Vår nettbutikk har et stort utvalg dørskilt , skilt og dekor.


Alle våre dørskilt har års garanti mot rust og falming av tekst.

Hvis man vil, kan man også ha et spesialdesignet skilt med navn i en flott buet skrift. Derutover kan man eksempelvis ha vakre blomster på for å illustrere at her. Lator Skiltfabrikk AS, din leverandør av skilt , dørskilt , postkasseskilt, husnummerskilt, gateskilt, og barnevognskilt. Nå kan du bestille dørskilt med eget navn ! Et skikkelig flott dørskilt i matt vinyl. Design dine skilt i vår nettbutikk.


Dørskiltet er enkelt å montere, og gir et eksklusivt, sjablonmalt inntrykk. Standard innhold er navn og våre enkle, men eksklusive standardgrafikker.

Dersom du ønsker egen grafikk ordner vi selvsagt dette. Acryl skilt Rektangulær EGNE. Lag et unikt husskilt med ditt eget navn , bilde og tekst. Enkel å bestille, rask levering! Henges opp med dobbeltsidig teip.


Dørskilt i akryl (145x80mm), Dørskilt i akryl (145x145mm), Dørskilt med. Merker du ikke postkassen din med navn kan posten din bli sendt i retur til avsender . Kategorioversikt over redigerbare stempel- og skiltmaler. Lag dine egne stempler og skilt på nett. Eksempler på skilt jeg kan lage. Dørskilt til bruk i private og offentlige bygninger for merking av alle typer dører finner du her.


Hos oss får du gode rå god service og rask levering. Ved bestilling av skilt for du valg senere i bestillingen din, om å skrive navn , størrelse,farge og evt. Velkommen til vår lille butikk med hyggelige håndlagde ting.


Håper du finner noe du liker! Vi lager også skilt med tekst etter ditt ønske. Flott dørskilt i tre deler med tekst etter ditt ønske.

Skiltene er laget i tre, og er behandlet for å.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg