onsdag den 10. januar 2018

Storskrald århus åbningstider

Bestil gratis afhentning af storskrald i Aarhus Kommune. Har du brug for en afsvalende dukkert eller lyst til et solbad? Det er åbent i juli og august fra kl.


Find åbningstider i boksen Åbningstider Genbrugsstationer. Alle, der bor i Aarhus Kommune, kan bruge genbrugsstationerne.

Få afhentet storskrald hvor du bor – gratis. Bemærk at storskraldsordningen kun er for private, og at der ikke medtages byggeaffald. Afdeling: AffaldVarme Aarhus. Send kommentar: KundeserviceAffald. Se åbningstider på genbrugsstationerne.


Brug haveaffald til kompost i din egen have. Du får selv direkte gavn af gødningsværdien. Find genbrugsstationer og se åbningstider.

Aarhus Kommune har seks genbrugsstationer, hvor du kan komme af med stort set alt affald til miljørigtig . Info om undervisning på Reuse. Der kan være gode fund at gøre blandt de møbler og ting, som andre er blevet trætte af og har stillet til storskrald. Men faktisk er det ulovligt at . Du har mulighed for selv at bestille afhentning af storskrald. Læs om Aarhus Kommunes ordning for storskrald her: Storskrald. Ting større end meter anbringes i det store åbne rum, dog skal tæpper være skåret i en.


Der holdes ordination i Aarhus Domkirke torsdag, den 6. Derudover kan du købe SMS adgang til alle genbrugspladserne i Business Region Aarhus , der er et samarbejde mellem østjyske kommuner: Hedenste. Fredag er der kun åbent for telefonisk kontakt til servicecentret. Alle ugens dage - også mandage kl. Afhentningen skal bestilles. Revas har netop annonceret to udbud for indsamling af dagrenovation og ressourcer fra alle private husstande, fritidshuse, virksomheder og institutioner.


Denne hjemmeside anvender cookies. Få besked dagen før tømning, hjælp til sortering, styr på genbrugspladsens åbningstider og meget mere. Information on why collaborate with Aarhus University, funding opportunities, regional centres and international networks.


Besøg os på LinkedIn og hold.

Med Junkbusters er det ligetil at bestille afhentning af affald - om det er storskrald i København og Århus eller containere til nerivning af et helt hus, så er vi den . Og den sidste del vil genbrugsstationen Reuse ved Godsbanen i Aarhus nu hjælpe de flyttende unge mennesker med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg