tirsdag den 16. januar 2018

Studievejleder københavn

Vi tilbyder individuelle samtaler og holder løbende . Book vejledning på Nørrebro. Den digitale oversigt giver et nemt og hurtigt overblik over vejene og hjælpen til ungdomsuddannelse. Styrk din profil med ansvar og en menneskelig vinkel som studievejleder for de.


Vi anvender cookies på studievalg.

De er ikke psykologer eller terapeuter, men har tavshedspligt og kan henvise til forskellige former for hjælp. Københavns Universitet - København K. Vejledningen i Sholder sommerferie fra d. Vi anbefaler, at du booker en tid hos en studievejleder via det online . På alle vores uddannelser er der tilknyttet en studievejleder , i de fleste tilfælde en studerende,. Velkommen til den decentrale studievejledning for Kommunikation og . Er du i tvivl om, hvad du gerne vil efter gymnasiet? Har du spørgsmål til valg af .

Skolens studievejledning – også kaldet Gennemførselsvejledningen - består dels af en kollektiv. STUDIEVEJLEDER FOR STUDIEVALG KØBENHAVN : . Institut for Statskundskab søger med tiltrædelse den 1. Vores studievejledere kan vejlede dig, hvis du ønsker at vide noget om uddannelsesmuligheder, adgangskrav, merit, Statens . Under hele uddannelsen har den studerende mulighed for at få vejledning hos konservatoriets studievejleder. Der er altid en studievejleder på kontoret, se nedenfor, hvornår du kan få fat i en. Se den gældende studieordning.


REJ - Lærer, studievejleder , tillidsrepræsentant. HTGs studievejledere støtter op om din tid på HTG. Studie- og karrierevejledning. Hver klasse får tilknyttet en . Jurainstituttet Administration: Skoubogade 2. En af vores kolleger har fået nyt job.


Derfor søger viny kollega med kompetencer til at vejlede unge om valg af videregåendeuddannelse og . Du kan finde information om, hvordan du læser til studievejleder her. Du kan kigge i denne søgning omkring studievejlederuddannelsen.

Ud over studievejledning har vi tre gymnasievejledere, som holder . Du kan også tale med en studievejleder , hvis du mangler hjælp til læsningen, eller. Folkeskoleelever og unge under år kan få hjælp og råd i forbindelse med uddannelse i de lokale vejledningscentre. De dækker området øst for Storebælt, samt udlandet.


Ofte er uddannelsesstedernes studievejledning fagbestemt, og det kan være svært at finde den rigtige og få lavet en aftale.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg