tirsdag den 9. januar 2018

Fugt i kælderen hvad gør jeg

Få gode råd om, hvordan du tjekker din kælder for fugt og skimmel og slipper af. Men i virkeligheden presser du fugten længere op i huset, hvor den gør større skade. Fugt i kælder – hvad kan vi gøre for at få tørre vægge og sænke. Kan vi tætne kældergulv så grundvand og fugt ikke trænger op.


Vi guider og giver dig vejledning til, hvad du kan gøre for at undgå fugt i kælderen.

Fugt , svamp og råd kan blive en dyr affære. Se her hvordan du bedst kommer af med fugt i kælderen. På trods af sundhedsfaren er der alligevel mange, som undlader at gøre noget ved fugten i deres kældervægge.


Drytech holder, hvad vi lover. Her på siden kan du lære at forebygge fugt i kælderen. På grafen til venstre kan du se, hvad det vil koste at få fjernet fugt i kælderen , afhængig af hvilken af de . Selv en lille smule fugt i kældervæggen, kan gøre kælderen ubrugelig.


Få en løsning på problemet her!

Opstigende grundfugt kan gøre din bolig helt ubrugelig! Både i kælderen og i almindelige etplanshuse kan fugten give alvorlige. Fugtig kælder med skjolder på væggene nederst. Vil gerne høre jeres erfaringer med løsninger og hvad der klassisk set skal til - og hvad udbedring kan løbe op i. Men mindre kan måske også gøre det.


Her kan du se lidt om et anlæg der effektivt kan fjerne fugt fra kældervægge og kælder. Læs her hvordan du finder årsagen og hvad du selv kan gøre for at få en tør lun kælder igen. Fugt kan hurtigt gøre en kælder aldeles ubrugelig.


Men hvorfor bliver der fugtigt i kælderen ? Hvor kommer fugten fra, og hvordan stoppes den? Og jeg skal også nok fortælle, hvad I kan gøre ved kældervæggen - men. Det kan være, at fugt fra kælderen trænger op i resten af huset og dette gør at du. Nedenfor kan du læse mere om hvad det koster at få renoveret din kælder og . En god og tør kælder kræver, at der er taget forholdsregler mod de ovennævnte faktorer. Det er dog vigtigt at være opmærksom på fugtigheden i din kælder , da den kan medføre.


Hvad kan man gøre for at forebygge fugt i kældre? Så klik igennem galleriet for at få tips til, hvad du skal gøre.

Og ønsker man, at en fugtig kælder skal bruges til beboelse, så skal man gå . Dyrup har udviklet en serie særligt velegnede produkter til behandling af fugtudsatte kældervægge, som gør det muligt at omdanne kælderen til .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg