mandag den 29. januar 2018

Brændestempel træ

Mærk alt værktøj med firmanavn. Med brændestempel laver du et permanent aftryk i elektro værktøj som ikke kan fjernes. Brændmærkning på træ - og læderoverflader, samt på visse plastoverflader. Kan tilpasses efter dit ønske.


Stempler - Skandinavisk Gravør Industri ApS gravoren.

Et brændestempel i en fiskekasse giver information. Jeg har nogle stykker træ hvor i jeg gerne vil have brændt mit logo ca 50Xmm logo nogen som kender et firme der laver. På den måde er du perfekt udrustet til brandmaleri på materialer som træ , læde….


Temperaturområde (brændespidser, brændestempel ): 5til 5°C . Køb brændestempel med jeres logo eller tekst, komplet med varmekilde til 2volt. Uanset formålet får du en særdeles effektiv mærkning i materialer som træ ,. Hos Gravørfirmaet Schwartz har vi stor erfaring indenfor stempler og arbejder med flere forskellige typer af stempler. Helt overordnet set kan man inddele .

Vi fremstiller elektriske brændestempler , svejsekolber og loddekolber. Brændestempel på 150w til mærkning af produkter i træ eller plast, læder og . Jeg mangler brændemærker til træ. Er der nogen der har erfaringer med . Brændemærkerne skal bruges til at mærke designprodukter med. Benyttes til mærkning og nummerering af værktøj i træ eller plast Kan leveres. Brændestempler - brændestempler , reversskilte, skilte, gravering, gravører,.


Stemplet laver et flot og hurtigt præg i plast, træ og læder. Mærkning i træ , læder, plast mm. Så fik Snaps Bornholm et brændestempel til deres gavekasser i træ. Ingen produkter blev fundet som matcher dit valg.


Leveres med firmanavn, eventuelt logo. Dette stempel giver et stort og . Hvis din virksomhed laver træprodukter, er det rart at have en nem og hurtig måde at . Kan udformes i alle former for udskæring, dog . Vi har hjulpet Nordic Wood Design med en identitet for hans virksomhe hvor vi bl.

El brændestempel til mærkning af læder, træ og plast. Hold dig opdateret og find inspiration. Klik på billedet for at zoome, eller hold musen over billedet for at se lidt detaljer.


Når det gælder produkter, der er fremstillet af træ eller læder,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg