tirsdag den 23. januar 2018

Gule pletter i græsplænen

Middagssolen kan være en anden faktor, der resulterer i gule pletter. Hvis gødningen ikke bliver udvasket godt nok i jorden, kommer græsplænen til at se . Ayoe Lav klippehøjde giver ikke gule pletter. Så vil min græsplæne være gul.


Det er nok nærmer myrene der dræner vandet væk fra deres bo.

Gule eller visne områder i plænen kan opstå af flere grunde. Hvornår skal du slå græs første gang? Kan hundetis give visne pletter på græsplænen ? Tørre pletter i græsplænen , skyldes det ukrudtsmiddel? Hold-øje-med-gule-pletter-i-plæ.


Så du gåsebillerne, da de sværmede i enorme flokke i juni? Så er det nu, du skal være nervøs for din græsplæne – og redde den.

Gule , visne pletter i græsplænen – det er, hvad mange hundeejere døjer med. Men med disse råd får du din grønne græsplæne tilbage. Den skal bekæmpes med gødning og næring.


Gule pletter i din græsplæne kan være svampessygdommen rødtråd. Hej med jer havemennesker Er der nogle der kan fortælle os hvad det er, vi har i vores græsplæne. Det begyndte for et par dage siden, om . Pleje af græsplænen - Hus og have husoghavesiden. Er der hvide belægning på græsstråene er det også . En læser er frustreret over sin græsplæne , der ikke vil blive grøn.


Søren Ryge svarer på, om der er noget at gøre. Men det er egentlig ikke farligt, og man behøver ikke vande sin græsplæne for at undgå de gule pletter , selv om de ikke er så pæne. Ringenes størrelse kan variere fra nogle få cm . Efter den hårde vinter vi har haft, ser vores græsplæne nu ikke særlig. De brune pletter kan skyldes larver, der har spist rødderne efteråret inden.


For at undersøge om det er tilfældet, løfter du et stykke af græsplænen.

Mange have- og hundeejere kender problemet med grimme, gule pletter på græsplænen. Pletterne opstår de steder, hunden har tisset. Hvis hunde tisser det samme sted flere gange, bliver græsset på stedet gult og kan stoppe med at gro.


Se her, hvad du stiller op med de visne . Hejsa Når vores hunde har tisset på græsplænen i haven, så visner græsset. Winnie med gule visne pletter på hendes nye græsplæne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg