mandag den 22. januar 2018

Saunagus

En vigtig del af saunagus består i, at en person, kaldet gusmester, svinger kraftigt med et håndklæde fra side til side for at fordele gusen. SaunaGus er en terapiform som ved hjælp af varme og æteriske olier påvirker krop og sind. Den bliver udført af en dertil uddannet gusmester som tilrettelægger. Saunagus for begyndere - sådan gør du!


Sundhedsekspert og gusmester Tina Andersen deler ud af sine bedste tips. Velkommen til saunagus i KURBADET.

Du guides gennem de æteriske oliers univers, og bliver forført af duftenes magi. Undervejs i saunaen fortæller . Det er blevet populært at gå i saunagus i disse år. Det kan gusmester fra Frederiksberg Svømmehal, Julio Cezar Conzales, skrive under på.


Dygtige gusmestre giver dig fantastiske saunagus oplevelser med fjorddyp – prøv det på Danmarks bedste spa! I saunagus bliver regnskabet gjort op: Har du sovet nok, har du drukket nok, har du været god ved dig selv? Varmen tvinger dig ned i din egen . En uddannet gusmester leder dig .

Som den første campingplads i Danmark tilbyder Hasmark Strand Camping nu wellness-oplevelser med saunagus. Vi har startet et spændende . Afslappende og udrensende velvære. Dette er aromaterapi i saunaen, som er er med til at give dig øget velvære, en dejlig udrensning . Rene æteriske olier blandet med vand hældes forsigtigt på saunaovnen og duftene . Gusmester Sebastian giver saunagus i. Vores dygtige gusmester, guider dig gennem saunagus med temaer afstemt efter årstiderne. Du føres ind i en verden af æteriske olier og deres fantastiske . Køb olier til sanuagus hos Mimie. Få fornyet energi og velvære med saunagus.


Herved stiger luftfugtigheden i . Dampen, som udvikles bærer aromaen af de æteriske olier, . Læs reportagen og få flere gode grunde til at prøve . Besøg wellnessafdelingen på 1. Fornyet energi med saunagus i smukke omgivelser i Charlottehaven. Champagnegus, detoxgus og meget andet. Deltag i saunagus : HVER lørdag kl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg