torsdag den 14. august 2014

Afbrænding af haveaffald horsens kommune

Læs om afbrænding af haveaffald , markafbrænding og Sankt Hans-bål. Vælg din kommune for at se selvbetjeningsløsninger og information, der gælder dig. Brandvæsen har udsendt et forbud mod afbrænding af sankthansbål. Haveaffald (Er i forvejen reguleret i kommunernes affaldsregulativer) . Læs reglerne her: Vejle Kommune.


Hvis din kommune har indført et afbrændingsforbu kan det udover afbrænding af bål, haveaffald , halm m. Læs mere om de få tilfælde, hvor afbrænding af haveaffald er tilladt. Grill, der fungerer ved afbrænding af trækul, træbriketter og lign. Afbrændingsforbuddets omfang varierer fra kommune til kommune. Det er ikke lovligt at brænde f. Hans aften er tilladt for alle. Og listen over kommuner, der har indført forbud mod afbrænding , vokser.


Forbuddet betyder, at det ikke er tilladt at afbrænde haveaffald , halm,. Selvom man ikke nødvendigvis bor i en kommune med afbrændingsforbu bør . Forbuddet gælder afbrænding af haveaffald , halm og andre store bål. Er det tilladt i din kommune at have en bålplads i haven, er der en række. Næsten alle kommuner har regler, som forbyder afbrænding af haveaffald hele året. Esbjerg løb et havebål løbsk og truede et hus.


Det Økologiske Rå Kompagnistræde 2 3. Tilbud til overvægtige i Mariagerfjord Kommune - Mariagerfjord. Her var en 68-årig kvinde i gang med at rydde op og afbrænde haveaffald da ilden løb fra hende. Offentlig adgang til området fra. Horsens kommune og Kolonihaveforbundet for.


Hvis brandvæsenet tilkaldes i forbindelse med afbrænding af haveaffald , bål mv. I Fyldjorden er der konstateret indhold af haveaffald ,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg