mandag den 18. august 2014

Stof guirlande

Stof guirlande i pastelfarver. Tilføj lækre pasteller til din fest med denne skønne guirlande. En virkelig lækker guirlande til festen eller børneværelset.


Vi har alt fra små konfetti guirlander til guirlander af papir og eksklusivt stof. Luksus flag guirlande i stof DKK 2700.

Dag til dag levering kun 25kr. Det største tilbehør udvalg på nettet. Når det er feststid skal det ikke gå stille af sig. Guirlande i multifarvet stof. Pynt op med den flotte guirlande lavet i stof.


Kan nemt gemmes væk og bruges igen og . Køb denne smukke guirlande med stofvimpler her. Perfekt til ethvert børneværelse.

Se lige denne flotte og hyggelige stof guirlande fra Fabelab. Fremstillet af økologisk bomuld og perfekt til at skabe stemning og hygge på ethvert børneværelse. Linedyr strikket bordflag (stor).


I alle tilfælde pynter de fine stof ‑ og papirsvimpler flot op som dekoration og tilbehør til festen. Skøn vintage guirlande med hæklet kant. Flagene måler 15cm i bredde og 22cm i længde. Fabel A sælger alt til din næste fest eller fødselsdag.


Lige her finder du Flag guirlande , stof. Flot USA flag med øjer til. Fin og farverig stof - guirlande med flag fra Fabelab. Pynt oktober-festen op med denne flotte stof - guirlande.


Den kan bruges inde såvel som ude og er ideel til både lofter og vægge. Jeg har simpelthen lavet mig en guirlande med en masse trekanter i både stof og papir. Den skal egentlig bruges til julepynt, men hvis jeg . Sød stof guirlande fra Musli med tulipaner i Rosa - sød og enkel til dekoration.


Sød som dekoration ved babysengen, . Smuk og dekorativ guirlande med smukke guldfarvede stjerner fra Numero 74.

DIY - et Do It Yourself jule-projekt til glæde for hele familien. De sødeste nisser i nyt look på rad og række omgivet af fine julehjerter - alt sammen holdt af en snor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg