onsdag den 13. august 2014

Regulering af voksne råger

Regulering af voksne råger inden . Råger yngler i kolonier med et stort antal reder placeret i høje træer, ofte i bynærhed. Der er nu givet tilladelse til at regulere bestanden af Råger på Bredager. Rasmussen så fortælle at der var ansøgt om regulering af rågerne. Vesthimmerlands Kommune udfører regulering af måger og råger på kommunale.


Voksne råger kan reguleres i kolonier inden redebygning og æglægning.

Fire jægere i kommunen har fået til opgave at regulere bestanden af de voksne råger. Erfaringen viser, at man ikke skal sætte forventningerne til reguleringen alt for . Kommunen har forsøgt sig med regulering af de voksne råger før. I år må jægere regulere bestanden af de voksne råger i en periode her først på året, og før sommerferien må man så skyde ungerne. Efter forudgående tilladelse må der foretages regulering af voksne råger i det tidlige forår inden redebygning og æglægning. Bemyndelse til regulering af voksne råger i Byskoven og Vælddalen i Hadsten i perioden 15.


Vi kan alle sætte pris på grønne områder, mindre skove og natur som en del af byen. Odense Kommune foretager flere steder regulering af råger i samarbejde med Dansk. Generelt skydes voksne råger ikke, og reder fjernes ikke.

For andre kommuner er erfaringen, at bortskydning af voksne og unge fugle ikke afhjælper. Der gives kun tilladelse til regulering af et mindre antal voksne råger. Det er således vildtkonsulenterne, som forholder sig til forhold som ligger indenfor dispensationsmulighederne.


Nedtagning af reder og regulering af voksne. Råger tilhører kragefamilien, og kendes på sin sorte fjerdragt, grå næb. Den hidtidige indsats har været handling, når angreb af råger satte in f. Norddjurs Kommune, igen forsøge sig med regulering af de voksne. Lejre Kommune foretager hvert år regulering af rågeunger på kommunale.


Man kan søge om tilladelse til at regulere voksne råger , inden redebygning, . Det er dog muligt for en grundejer at søge om tilladelse til at regulere voksne fugle. Ved regulering af kolonier i bymæssig bebyggelse skal der tages kontakt til . Trods forsøg på regulering er larmen fra en stor rågekoloni fortsat et problem for. Antallet af råger tæller formentlig et sted mellem 2og 300.


Ansøg om tilladelse til regulering af skadevoldende vildt på Virk. Naturstyrelsen til at regulere bestanden af voksne råger , og altså . TheDarkSide skrev: Man skal have hund med til jagt og regulering med. Men, der er måske en anden praksis ved regulering af voksne råger ? VJF forestår reguleringen af rågeunger samt evt. I fjor er der ved regulering skudt omkring 1.

I foråret skydes på rederne, og senere på året er det voksne fugle, der reguleres. Mange haveejere har oplevet en invasion af råger , der er på jagt efter . Redegørelse for status for regulering af råger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg