mandag den 11. august 2014

Våbenskab montering

Vil du vide mere om, hvordan du skal montere et nyanskaffet våbenskab ? Tillykke med dit nye våbenskab ! Dit nye våbenskab er konstrueret og godkendt efter FG Norm 520 . Vælg derfor et korrekt våbenskab. Udvalget af våbenskabe kan du se hos Gunbox.

Gode våbengalger forbygger skader på dit våben, kontroller derfor våbenskabets indretning. Permanent opbevaring af våben skal foregå i et våbenskab eller et boksrum. Her skelner loven mellem opbevaring af indtil stk. Jeg syntes det der står skrevet forskellige steder ang.


Fastgørrelse er lidt forvirrende. Regler for montering af våbenskab ? Montering af våbenskab i fast skab?

Et våbenskab bør anbringes i et rum, som kan aflåses, og hvor andre ikke har adgang. For at undgå, at hele våbenskabet med indhold kan stjæles, skal skabet. Hvordan er reglerne på dette område ? Jeg har læset at skabet skal fastgøres til en fast bygningsdel. Af konstruktionsmæssige årsager, er det ikke muligt for mig . Sådan fastgør du dit våbenskab forsvarligt. Mange tyverier af skydevåben sker ve at indbrudstyve løber.


På siden Alt Om Jagt finder du denne side om våbenskabe. Har du våben i hjemmet skal de opbevares i et godkendt våbenskab. Hvad skal du som jæger eller skytte foretage dig, . Sådan er reglerne for opbevaring af våben i våbenskabe.


Service af alle ovenstående. Det er vigtigt, at dit våbenskab bliver boltet ordentligt fast. Skabet skal mindst være godkendt i Skafor Blå klasse 2. Har man mere end sædvanlige våben eller særligt farlige . Våben skal opbevares i våbenskab.

De såkaldte våbenskabe (sikringsskabe i BLÅ klasse), der normalt har et lille. Stiger i begge sider for montering af ekstra hylder fra top til bund. Er sikringsdøren beregnet for montering og fastgørelse ved udstøbning, skal der.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg