onsdag den 27. august 2014

Ultralyd mår

Bekæmp husmår, mink, ilder og lækat i bilen eller hjemmet med effektive fælder, spray eller ultralyds-skræmmere fra Skadedyrshop. Strømforbrug: 230V med en effekt på 2W. Bruger ultralyd til at skræmme mårene væk , . Vælg den rigtige mårfælde eller skræm måren væk med helt særlige lugte. Læs også om, hvordan du undgår, at måren overhovedet får .

Nogle apparater fungerer ved at udsende ultralyd , dvs. Dækker din forsikring husmår og rotter? Specielle ultralyd -sendere, som af og til i annoncer anbefales til formålet,.


Skulle vi høre om en ultralyd mod mår , der virker – så ændrer vi straks denne tekst, . Det er effektivt og nænsomt. Gnaversirenen skræmmer husmåren væk med ultralyd. Sammenlign priser og læs anmeldelser af ultralyd havetilbehør.

Anvendelse, Hund , Kat , Mår , Ræv , Egern , Fugl. Virker primæret mod mår , men kan også skræmme mus . I dette eksempel på hustype kommer skadedyrene, som kan være mus, rotter, mår , ilder, mink mv. Effektiv ultralydsskræmmer der dækker et areal på op til 2kvm. Ultralyd og resonanslyd mod mus og andre skadedyr.


Nem og hurtig bekæmpelse af rotter, mus og mår. Køb dine skadedyrsbekæmpelsesprodukter . De kan måske få en mår til at flytte rundt på loftet, men vil ikke fordrive . Effektiv gnaversirene, der stresser mår , mus og rotter, så de hurtigt søger væk. Generer ikke hunde og katte.


Første skridt til at komme af med en uønsket mår på er at spærre dens adgang til huset. Hvilket kræver, at man finder dens rute fra jord til loft. Har du fået en husmår på loftet? Læs her hvordan du ve du har en mår på loftet og læs også hvordan du slipper af med den.


Mår Måren er et mellomstort rovdyr, langstrakt med forholdsvis korte. Især i foråret og efteråret oplever flere bilejere, at en mår eller mus har.

Skræm måren eller katten væk med ultralyd ! I YARDGARD er ultralyden blevet . Afgiver en pulserende ultralyd hver 5. Flydende lokkemiddel velegnet til fældefangst af mår , ræv og lignende. V-tilslutning til bilbatteriet. Mår -forskrækkeren forhindrer, at måren beskadiger tændingssystemets elkabler,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg