onsdag den 20. august 2014

Forskel på råge og krage

Det er en råge , mener jeg helt bestemt, har også været i tvil med alle de kragefugle, men er nu helt sikker på alliker, råger og nogle krager. ID - Krage , råge eller allike? Har du nogensinde set en stor sort fugl og tænkt: Er det en ravn? Og så efter lidt tid: Eller er det en krage ? Lad os først lige slå et par ting fast: .

Hvis andre råger i nærheden iagttager hamstringen, flyver den hamstrende råge til et nyt ste hvor føden så gemmes. Tyveri af hamstret føde forekommer . De samles ligesom alliker og krager i store flokke på sovepladser i den øvrige. En råge samler op til syv agern i næb og strubepose, inden den flyver hen til det.


Rågen optræder tit sammen med krager og alliker og overnatter ofte sammen i toppen af. Krager bruger deres hjerne til at finde mad og mager på snedig vis. Der var også stor forskel mellem de enkelte fugle.

Crows og ravne er fugle, der har kendskab til næsten alle. Selvom begge disse fugle ser ens u er der mange forskelle mellem de to lige fra de fysiske . Leksikon, viden og fakta om krager. Både grå- og sortkrage har afrundet hale, som hos råge.


Krager lægger 4-æg og bliver kønsmodne som 2-årige. Da sortkragen er på størrelse med rågen, kan den forveksles med denne, men den voksne råge har et nøgent, lyst felt omkring næbroden. Se allike, krage , ravn og råge. Alpealliken og alpekragen (Pyrrhocorax) er to skinnende sorte fugle med gult hhv. Sortkrage ligner råge , men adulte råger har et nøgent, lyst parti ved næbroden.


Lær at kende forskel på en krage og en ravn - SPJDRpedia. Chimpanser med fjer - kloge krager tvinger forskerne til ændre syn på intelligens. Men der var en forskel i forhold til aberne. I de mørke måneder præsenterer krager , alliker og råger hver aften en af naturens fascinerende forestillinger, når de forvandler særligt . I dag ville vi hurtigt kunne indskyde, at der må være forskel på organisk og . Mellemstor grå-sort fugl: krage , side 14 allike, side 144.


Tydelig forskel på hun og han.

Det kan til tider være svært at skelne om det er en råge eller sortkrage der. Kragernes angreb mod uglen tiltrækker andre krager og fugle som måger og f. Den sværeste måde at bestemme forskellen på ravn og krage. For at bestemme, hvordan røgen adskiller sig fra kragen,det er nødvendigt at kende sine . Læs også: kenworth w900l for sale Eksperter har undret sig over, at politiet ikke havde . Det er let at se forskel på sort- krage og grå- krage. Den har tykt næb som grå- kragen. Sort-kragen kan ligne en råge , men rågen har spidst næb som en stær.


Alle kan og vil gerne være med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg