mandag den 11. august 2014

Rottefænger hjørring

Hvis du ser rotter , eller spor efter dem, har du pligt til straks at anmelde det til kommunen. Kommunes rottefænger er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle få problemer eller har mistanke om rotter ved din ejendom. Hvis du har set rotter eller tegn på rotter kan du anmelde det her.


Skadedyrsbekæmpelse i Hjørring. Benyt vores dygtige skadedyrsteknikere og bliv fri for myrer, hvepse, rotter m.

Rotterne i Hjørring kommune beskæftiger tre fuldtidsansatte og lidt til. Preben Asp er rottefænger , og sammen med hunden Max sørger han for at rotteplagede borgere bliver de langhalede skadedyr kvit. Bekæmpelse Af Rotter Nordjylland - bekæmpelse af rotter , rotter , bekæmpelse af insekter, kloak, kloakarbejde, badeværelser, baxi,.


Vi har over års erfaring som murer- og kloakmester samt års erfaring som rottefænger. Vi virker desuden som syns- og skønsmand for retten og udfører . Hvis du skulle have mistanke om, at der er rotter , sender LL Transport og . Frederikshavn, Brønderslev, Hjørring , Aabybro,. Derfor går Scan-Kill nu aktivt ind i kampen mod rotter i Nordjylland med.

Flere fælder er udløst i både Skagen, Aalborg, Brønderslev, Hjørring , . Vi arbejder som kloakmester i Aalborg, Hjørring , Brønderslev og Hirtshals m. NBT vil i sådanne tilfælde sende en erfaren rottefænger , som vil klarlægge, om . Nu skal det være lettere for landmanden at bekæmpe rotter. Regeringen og Dansk Folkeparti er klar med en ny rottehandlingsplan. Også når det kommer til rotter , kan du være fortrøstningsfuld – i vores udvalg af dyrefælder finder du ligeledes klapfælden og kassemodellen til dette dyr.


Med elektronisk overvågning af mus og rotter registreres det hurtigt, når skadedyr finder vej til din virksomhed. BoxLink: Billede: billede-forside- . Her var Fortuna Hjørring på besøg hos italienske Brescia i det første. Ny udvikling i rottesagen: Slag mod rottefænger koster inspektør jobbet. Se også: Sådan slipper du for rotter i huset. ISS søger to lønassistenter til at varetage løn og personaleadministrationen hos vores store . Servicechef samt mangfoldighedskoordinator hos føtex, Hjørring.


En rottefænger troede dårligt sine egne øjne, da han var ude og inspicere et. Der ventede ham intet mindre end seks gigantiske rotter , som han selv. Stor stigning i anmeldelser om rotter.

Burger King i Hjørring køber køle- og fryserum. Hjørring : Vores rottefængere bruger kortet rigtig meget for at danne sig et overblik over dagens arbejde. Rottefængerne har nævnt, at det kunne .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg