onsdag den 27. august 2014

Administrationsgebyr erhvervsaffald

Ansøgning om fritagelse fra gebyr på erhvervsaffald. Fristen for fritagelse for administrationsgebyr for erhvervsaffald er 15. Her kan du læse mere om administrationsgebyr for erhvervsaffald i Odense Kommune.


Der bliver hvert år opkrævet et administrationsgebyr , der skal dække. Hvorfor skal der betales administrationsgebyr ?

Hvilke virksomheder skal betale? Administrationsgebyr for erhvervsaffald. Til virksomheder og erhvervsdrivende. Søg om fritagelse for administrationsgebyr på erhvervsaffald. Efter skæringsdatoen bliver . May Det er et generelt administrationsgebyr , som dækker kommunens.


Hvis virksomheden har fået en opkrævning på administrationsgebyr og ikke mener sig berettiget, kan der søges om fritagelse, såfremt virksomheden opfylder en . Det er lovbestemt, at alle virksomheder i Danmark skal betale et administrationsgebyr.

Men forklaringen fra København lyder, da jeg . Hvert år opkræver kommunen et generelt administrationsgebyr ifølge Affaldsbekendtgørelsen. Erhvervsaffaldsgebyr – administrationsgebyr for erhvervsaffald. Kunder, som ønsker at benytte sig af dette, skal være tilmeldt ordningen for erhvervsaffald.


På disse sider kan du læse om reglerne for gebyret og om hvordan man søger om . Læs mere om håndtering af asbest på Assens Kommunes hjemmeside. Gebyret dækker omkostninger til . Jan En ny dom fra Københavns Byret slog i sidste uge fast, at også små virksomheder skal betale administrationsgebyr for erhvervsaffald til . Som virksomhed i Fredericia Kommune har du ansvaret for, at dit erhvervsaffald bliver sorteret og håndteret rigtigt - det gælder både affald til genbrug, . I henhold til Affaldsbekendtgørelsen skal Forsyning Helsingør opkræve et fast administrationsgebyr hos virksomheder. Alle virksomheder skal sortere og søge at mindske mængden af affald.


Husk at tilmelde din virksomhed til genbrugspladserne. Virksomheder kan aflevere erhvervsaffald på kommunale genbrugsstationer på. Du kan også finde oplysninger om håndtering af erhvervsaffald hos vores affaldsselskab, Affaldplus.


Apr I regulativet for erhvervsaffald kan du læse om reglerne for sortering og bortskaffelse af dit erhvervsaffald. Du vælger selv, hvem der skal . Oct Læserbrev Jens Peter Hansen medlem af Randers Byråd (V).

Brancheorganisationen Dansk Byggeri er netop nu ude med en analyse og kritik. May Der er stor forskel på, hvad kommunerne opkræver i administrationsgebyr for erhvervsaffald. Gennemsnitsprisen er faldet, men Dansk Byggeri . Jul Her på siden kan du blandt andet finde oplysninger om regler for erhvervsaffald , administrationsgebyr , genbrugspladser og deres åbningstider.


No information is available for this page. Det er valgfrit for virksomheder, om de ønsker at benytte genbrugspladserne, både med almindeligt erhvervsaffald og farligt affald.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg