fredag den 8. august 2014

Olie til teakmøbler

Så teakmøbler har med jævne mellemrum . Hvis der er meget store skjolder på dine teak-møbler , kan du evt. Nu er metoden med oliven olie og eddike afprøvet. Olie til teaktræ liter Vi anbefaler Ædeltræsoliesom beskytter og fremhæver træets struktur.


Olien er tilsat et UV-filter til beskyttelse af dine møbler. Mine møbler var ellers meget medtaget, masser af .

Teaktræsmøbler , fra regnskovens varme til den nordiske bolig. Med lidt ståluld og olie kan teakmøblet dog komme til at skinne igen. Teakfarven popper bare så fint efter olie ! Denne guide er til teakmøbler som har lette overfladiske skader, såsom malerpletter og skjolder - à . Det anbefales stærkt at olie din teak møbler for at beskytte det fra over tørring.


Hørfrø og Tung olier er bedst for din teak møbler. Der er mange mærker af disse. Hvis du har et teakmøbel stående i garagen, som ligner noget, der er.

Giv olie af flere omgange med et par timers tørring indimellem indtil dit . En overfladebehandling med enten olie eller sæbe forlænger ikke træets leveti men beskytter mod pletter med mere. Alternativt kan rengøring af teak . Stolen til højre efter rengøring og olie -behandling. Jeg har set teaktræsmøbler , der stadig fungerede fint og så flotte ud efter mere end år.


Du kan dog godt få fingrene olie til teaktræ, der har UV-beskyttelse, . Alt udendørs træværk bliver slidt og misfarvet at se på med tiden, uanset om det er ædeltræ eller nåletræ. Hvis træet ikke bliver tilført ekstra olie. Nogen stykker har spurgt hvordan vi renser et teakmøbel når det er fuld af. Det naturligt høje indhold af olie i kerne teak forhindrer også vand og fugt i at. Nogle teaktræsmøbler er lavet af langsomtvoksende træ fra urskoven,.


De fleste af vores teaktræsmøbler er FSC-certificerede, som f. Træet skal være rent, for ellers vil snavset sætte sig i den beskyttende olie. Bliver overfladen blakket, påføres der olie alt efter hvilken træsort, det er ( Teakolie, Palisanderolie, Bioolie o.s.v.). Til grundig rengøring anbefaler IDEmøbler at bruge Guardian Trærens efterfulgt af en behandling med Guardian Bio- Olie.


Din lokale XL-BYG kan hjælpe med at anbefale en egnet olie. Vi anbefaler, at De olierer teakmøbler 1-gange i løbet af en sæson for at bevare træets .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg