onsdag den 27. august 2014

Blommer i portvin

Opskrift af: Cecilia Martinez Søndergaard. Denne lækre opskrift har min kære svigermor, Anna-Marie . I dag lavede jeg en lille portion blommer i portvin. Vi får ikke så meget dessert, så det er rigeligt til os.


Og jeg har læst, at blommerne kun bliver . Her er en opskrift på en super nem men lækker dessert med blommer i portvin.

Server desserten med is eller flødeskum. Her kommer en skøn opskrift på portvinssyltede blommer som smager skønt til ost. Portvinssyltede Blommer blommer 1. Sådan laver du Blommer i portvin.


Læg dem i en glasskål, og hæld vin over. Tilsæt sirup, og rør rundt . Tryk de halverede blommer ned i dejen. Lækker cheesecake med figner, blommer og portvin.

Figner og blommer vælter frem lige nu, så prøv denne lækre cheesecake. På myTaste finder du opskrifter til blommer i portvin samt tusinder af lignende opskrifter. Masser af frugt og en lækker creme!


Skynd dig, prøves vores lækre opskrift på amerikansk frugtsalat, du vil ikke blive skuffet. Amerikansk frugt salat er en genial. This Pin was discovered by Betty Nielsen.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Det var Knud-Erik Nielsen, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest.


Skøn dessert med syltede blommer på en bund af makroner i portvin og toppet med et lag råcreme. Alene et kig på billedet af mine syltede blommer i romlage gør mig glad. Man kunne også prøve at ersatte rommen med portvin. Jeg plejer også hvert år at sylte blommer i portvin med tunkabønner. Jeg vil derfor forsøge at fremstille portvin - det er der I kommer ind i billedet.


Blommer er ikke særligt gode til at lave vin på , det giver en . Forarbejdet består i at sylte blommer. Du skal bruge : kg blommer halveret og uden sten 8gram rørsukker dl portvin stykker hel kanel tomme og . Her får du opskriften på portvinssyltede blommer.

Når din sirup er færdig tilsættes halvanden dl. Der er en dejlig og markant duft af modne blommer over denne portvin. Den smager koncentreret af mørke rosiner, er sø men har samtidig et forfriskende strejf . Kevin Magnussen var tilfreds med sin niendeplads, sekunder efter dagens hurtigste tid sat af Daniel Ricciardo (Red Bull-Renault), . Hjulafdækning køber du hos campingudstyr. Vi har et stort udvalg af alt til camping. Både til campingvogn og telt, samt alt til . Jese Rodriguez kan let gøre det til 4-mod Eibar efter flot forarbejde af Cristiano Ronaldo.


Du kan også få andre Barnevognsdele og tilbehør produkter fra Crescent hos Lekmer. Hæld fløde ved og kog in til fløden bliver tyk og cremet. Hvis blommer og selleri er møre, inden fløden har .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg