mandag den 15. december 2014

Elbiler til børn 36v

EL Biler og ATVer til børn Ingen mellemled = fantastiske priser. Elbiler til børn i alle størrelser med både 6v, 12v og 24v motor - Køb med Gratis Fragt og 1-dages levering i dansk E-mærket webshop - Altid billige priser. Super seje elbiler på volt eller volt.


EL ATV Brushless Shaft 800W. Køb en billig elbil hos mp-tryk. Vi fører et bred udvalg i alle pris klasser.

Vi har altid et stort udvalg i børne el-biler , gode priser og god service! Dag til dag levering på de fleste modeller. Fås med Gummihjul og fjernbetjening. Hjul til Feber Ferrari California, Feber, Hjul til Feber Farrari California pers.


Prisen gælder for stk Fabriksnye. Denne seje EL børne ATV er til de lidt større børn. Der er fartbegrænser indstillinger på: 1=Ca.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af elbil børn Legetøj.

Klik her og find den bedste pris nu! INFOKORT FOR : EL Børne ATV GreenPower 800W 36V. Kvalitets elektrisk atv til børn , som kører igennem AL terræn uden motor larm.


Modellen findes i flere forskellige farver, du er velkommen til . Landrover, elbil til barn , elbil med rc, elbil. Passer til mindre barn eller et litt større. Find din elbil til børn online på Coop. Vi har et stort udvalg af elbiler og elmotorcykler til børn i forskellige prisklasser og størrelser.


Elektronikbox 800W 36V til el-ATV Model A. Lithiumbatteri 36v 10Ah Samsung for rammemontering. Velegnet til børn i alderen fra omkring 4-år. En el bil er en mini udgave af en rigtig bil, som børnene vil elske at suse rundt i. El-biler er populære at bruge i egen have. Se det store udvalg og vælg den ATV der passer bedst til netop dit barn.


Elektrisk-ATV Cobra til barn , nå med nød-fotbrems. En Mini-ATV er trolig et drømmeleketøy for de aller fleste barn. Disse modellene er elektriske, men drevet av en kraftig 36V 12Ah.

EL-Mini-ATV-800W-med-fart-begraenser- 36V.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg