tirsdag den 16. december 2014

Myggenet imprægneret

Så er et myggenet svaret for dig. Her på siden kan du finde imprægneret myggenet til eller personer pyramideformet eller firkantet som passer til for . Find myggenet i mange størrelser og faconer, der passer til både familien og . Her finder du myggenet til at hænge i loftet samt de små udgaver til at tage over hovedet. Andre former for insektbeskyttelse dukker også op i denne kategori.


Køb dit myggenet til rejsen her.

Vores myggenet er godkendt efter WHO krav. TravelSafe - dansk rådgivning om den rigtige vare og kvalitet. I et imprægneret myggenet er det et sprøjtemiddel, som dræber myggen og andre flyvende insekter når de kommer i kontakt med det . Vandrensning med UV lys eller . Klik her og find den bedste pris nu! Over alt i Danmark pilles myggenet , der er imprægneret med insektdræbende midler, ned fra hylderne.


Miljøstyrelsen har forbudt salg af . Jeg skal til Afrika, hvor der er stor chance for malariamyg og jeg har fået et myggenet dog u imprægneret.

Rejsemedicinsk klinik har selv import af imprægnerede myggenet. Vi har det største udvalg i Danmark. NetProtect myggenet er imprægneret med Deltametrin, der hindrer malariamyg og andre irriterende insekter i at komme tæt på, når du ligger i den sødeste søvn. Letvægts rejsehængekøje er lavet i robust åndbart nylon med integreret myggenet og lynlås.


Når myggenettet ikke er nødvendigt, vendes hængekøjen blot rundt . Myggenet i fleksibel emballage taske. Imprægnerede myggenet i en lille pakke. Permethrin, der er det stof, som nettene er imprægneret me er på . På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og.


Fri fragt og retur fra 49- √ Hurtig levering √ God service. Pyramide Myggenet Single imprægneret. Børn kan sove trygt under et myggenet , der beskytter dem mod malaria. Men et simpelt myggenet , som er imprægneret med insektmiddel, beskytter børnene . E-mærket webshop med dages returret og prisgaranti.


Dette er et letvægtigt myggenet fra LifeSystems, som er imprægneret i EXinsektmiddel, som holder både myg andre insekter væk. Nettet er ideelt til dig, der . Sea To Summit - Ultra-Fine Mesh Headnet Hoved Myggenet.

Myggenet, der egentlig var udviklet til at slå malariamyg ihjel, fik husmyggen, der. Myggenet hos vidaXL ▻ Gratis levering ▻ Stort udvalg ▻ Bestil i dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg