fredag den 12. december 2014

Flagstang komplet

Vi har stort udvalg i flagstænger og hurtig levering. Standard glasfiber flagstang til flagstangsstøtte. Danskproduceret flagstænger med års garanti mod fabrikationsfejl. Dano Mast flagstang i sæt med betonstøtte og spændebeslag.


Flagstænger af langsomtvokset dansk rødgran med ret form og små knaster.

Den traditionellle flagstang i høj kvalitet og med dygtigt håndværk. Vores træflagstænger i rødgran leveres konisk høvlede i en højde fra - meter komplet med både knop, line og lineholder, og køber man en flagstang i . Priser på flagstang på meter. Flagstang i glasfiber, vippestang og rød knop. Varenummer: 7Kategori: Flag og flagstang.


Med vores eksklusive vimpelpakke får du alt hvad du har behov for samlet i en flot pakke. Den ultimative gave til brudeparret, . Ovax leverer alt inden for flagstænger, dannebrogs-flag, vimpel og flag-tilbehør.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af flagstang glasfiber m Havetilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! Nem og hurtig bestilling af. Perfekt til fest og fødselsdag og kan nemt pakkes væk og bruges igen til en anden lejlighed. Løs fodplade til Piet Hein flagstang str.


Fodpladen er tri-superellipse formet og fremstillet i rustfrit stål. Komplet med fod og 30x40cm flag. Leveres med filt under bunden til beskyttelse af . Diameteren er Ø1mm i bunden og Ømm i toppen. Glasfiberflagstang med vippebeslag og længden meter. Vippebeslaget leveres komplet med fæste, . Vær den første til at bedømme dette produkt.


Den mobile flagstang leveres komplet. Fødselsdagsflag med god højde til at stille foran hoveddøren, butiksdøren . Megalith crafted by TeslaThemes, . Vores flagstænger leveres komplet med line, flagknop samt lineholder direkte til adressen på brofaste .

Ved fritstående flagstang anføres højde i meter: Særlige ønsker vedrørende udlevering: . Den skal have nye beslag da de gamle er rustne. Til selvnedtagning i billund 6-7 . Mini flagstang af træ med rund fod. Klubflag for meter flagstang , 2g polyester. Der medfølger en plastfod der støbes .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg