torsdag den 18. december 2014

Marbre plejesæt mat

Plejesæt til vedligehold af matte badvaske og bordplader. Vi lagerfører og kan levere hurtigt. Super produkt til en skarp pris. Anvendes til Marmor, Granit, Terrazzo og acrylprodukter.


Indeholder: Rensemiddel 5ml.

Din marbrè vask har gennemgået omfattende kvalitetskontrol inden den forlod fabrikken. Brug Marbrés plejesæt til matte vaske. Marbrè er en dansk virksomhed med mere end års erfaring i at designe, udvikle og producere vaske til. Så holder din vask i mange år. Køb det hos din nærmeste forhandler.


Varenummer: NL_MARBREPLEJE2. Marbré er en dansk virksomhed som designer, udvikler og producere kvalitetsvaske i udsøgt skandinavisk design. Vaskene i dette katalog er alle standard vas.

Vasken er støbt i Solid Surface, og har en mat rengøringsvenlig overflade. Da vasken er støbt i ét materiale,. Sammenlign priser og læs anmeldelser af helstøbt badekar.


Marbre plejemiddelsæt udelukkende til matte overflader. Klik her og find den bedste pris nu! Bagno Carta Carta XL Celio Ellis Marbre m. Clean rengøringsmiddel - TDKK 1200. Lime kalkopløsningsmiddel - TDKK 9 00.


Elegant Marbré Bagno håndvask i helstøbt design. Vasken passer til badskabe med en dybde på 4cm. Rens og pleiesett til matt servant.


Tendance marbre : textures gratuites à télécharger . Marbre Plejemiddelsæt udelukkende til blanke overflader. Lækkert plejesæt fra Nilens Jord. Yves Rocher, Rouge Flamboyant, Dore Marbre og Dore Antique.


En Color Sensational Matte læbestift i farven Ruby Red og sidst men ikke mindst en Color . Ikke mindst bliver huden flot mat og har ikke det genskin som en ellers let olieret hud kan få.

Den er bare så go fugter rigtig meget og trænger vildt hurtigt ind. Jeg bliver her nødt til at fremhæve den matte topcoat, da det er til dato den jeg har set. Rocher, royal copenhagen skål ole kortzau Rouge Flamboyant, Dore Marbre og Dore Antique. En camping dalmatien kroatien Color Sensational Matte læbestift i farven .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg