tirsdag den 30. december 2014

Hvad kaldes træet asp også

Esp er et andet ord for Asp. Asp ( Populus tremula) er et hurtigvoksende træ i poppelslægten. Visse arter af Poppel kaldes også Asp , som er det gamle, danske navn for disse træer. Om biologi, skovbrug, brug af træet , historie og historier. Det er også elastisk og bøjeligt.


Tag en dag i skoven, og lær de mest almindelige træer at kende ud fra deres blade.

De kan også bare sidde og kigge lidt med ryggen mod stammen. Ud af et helt aspe- træ kan man lave 375. Vidste du, at der er træ i din kommode? Han og hunblomster sidder på samme træ og de kommer frem samtidig med at. Alt hvad der nu skal lyse i Mørke, maå have en særdeles Materie Der kan.


Men nu spørges: om der ogsaa er en Jldagtighed hos alt det der skinner i Mørke? Træ menes ikke Morild at kunne sees, men meest af Birk, Asp , Bøg og andre . Man udnytter dermed resttræ fra træindustrien og små træer med.

I Europa fremstilles OSB af nåletræ, men i Nordamerika anvendes også asp og andre poppelarter. Men OSB har imidlertid også fundet anden anvendelse til f. Dem vil jeg godt male, men hvad skal jeg bruge for at knasterne ikke . Vælg en kategori under Træ som materiale, fx Træart, og få vist alle ordene der relaterer. ASP , Bævre-, Populus tremula. Træer og buske eller - som man osse kalder dem under et - ved- planter hører til.


Sverige næ- sten altid var en Ask. Skov-elm (Ulmus glabra) kaldes også storbladet elm og er langt den. Kom hi at jeg kan høre hvad I siger. Overgang er i Talen, eller hvor. I nåletræer dannes reaktionsved i læsiden og kaldes trykved.


Hvad påvirker træets (løvtræ ) elasticitet? Flere af arterne kan med fordel bruges til pileskafter, f. Måske undrer I jer over, hvorfor træerne overhovedet taber bladene, og hvorfor. Fotosyntesen foregår i nogle små grønne korn, der kaldes grønkornene - inde i. I kan også vælge at pensle ren glycerin på bladene, så bliver de helt blanke.


Nej, ved du nu hvad , jeg læser lidt og tænker lidt og nyder stil-. Tykkere: Træet vokser også i tykkelsen, lige under barken: Hvert år lægger det en ny årring på .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg