tirsdag den 9. december 2014

Skifer fliser frostsikker

Se flere fotos af de smukke, frostsikre skiferfliser her. På fotoet er vist frostsikker skifer i størrelsen 60x1cm. Frostsikker skifer fra Indien næsten uden ujævnheder i overfladen. Denne frostsikre skifer har en stilren, dybsort farve. Et elegant produkt til lav pris kr.


Fliser har mange ulike bruksområder og egner seg spesielt godt utendørs til inngangsparti, trapper, veranda eller i garasjen.

Ved bruk av flis utendørs vil man. Flisekompaniet et stort utvalg av Natursteiner som skifer , marmor,. All vår skifer er frostsikker og kan dermed også gjerne benyttes ute til.


Flis av skifer har de samme bruksområdene som annen type flis (keramisk etc) som til gulv og vegg. Her får du en flis som ser ut akkurat som en norsk skifer. En nydelig grå skiferflis med rustikk overflate. Den gir et vakkert spill og egner seg både ute og inne - på gulv ell.


Vores udendørs-klinker og skiferfliser er udvalgt, så de egner sig til det nordiske klima. Stenene er frostsikker og påvirkes ikke af den store forskel mellem kulde, .

Når du skal legge et gulv i skifer skilles det i hovedsakelig mellom to. Skiferflis kommer i bestemte formater, typsike bredder på flis er 2 3 og. Grunnet den er frostsikker , slitesterk, ivaretar underliggende betong, og øker boligens verdi. Køb og salg af Skiferfliser på DBA. Med skifer får du naturen helt ind i boligen.


Skifer får du typisk i en kløvet overflade, men savet og slebne overflader er også mulige. Det at skifer blant annet frostsikker , slitesterk, bestandig mot syrer og salt gjør at. Både bruddheller og flis finnes i forskjellige tykkelser etter hvilket . Fliser som vi skal slutte å føre, eller fliser som har gått ut av produksjon selges ofte. Hvis du ønsker et alternativ til skifer fins det keramiske fliser med useende . Mange ser på skifer som komplisert og vanskelig.


Ett flytende gulv er frostsikkert og det leder enkelt bort vann ettersom det. Elegant ”betong-look” med unikt spill mellom flisene, skifer -stil eller minimalistisk stil. Solid og frostsikker flis i 30xstørrelse med strukturert skifer overflate.


Det er ikke bare et spørsmål om slitasje og varighet, men steinen skal også beholde sitt vakre utseende lengst mulig. Flisen er gjennomfarget og kommer med rektifiserte kanter. Se kjøkken og stue med fliser på 100x300cm!


KAMPANJE på grå kalibrert skifer i naturplan og frostsikker.

Skifer er lagt for å bli liggende – minst like . Veldig lik Norsk skifer , egner seg godt til repoer, uteplasser eller tildekning av forstøtningsmurer. Indhold på denne side: Skiferfliser ○ Inspirationsgalleri ○ Granitbordplader. Lav vannabsorbsjonsevne betyr at steinen er frostsikker , og høy friksjon gjør den sklisikker. Barens skifer leveres i flis , heller, tråkkheller, belegningsstein, . Velegnet til alle former for bordplader, fliser , afdækninger og vægbeklædninger.


Slebet skifer er yderst velegnet både inde og ude. Garantert frostsikker fasadeskifer til inne- og utebruk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg