onsdag den 10. december 2014

Urkasse opbevaring

Slipse boks i sort carbon fiber look - opbevaring af slips. LuxBoks har det største udvalg af urskrin, urkasse , urboks og alt til opbevaring af ure. GRATIS fragt og hurtig levering. TrendhimRød Træ Urkasse - Ure.


Boksen, der er produceret i læder, og med hvide syninger, beskytter både urene mod ridser, smuds og støv.

Dette flotte skrin er produceret af det kendte norske mærke Rikter Svendsen Design, hvis kollektion af opbevaringsskrin til armbåndsure, fås i mange forskellige . Jeg har længe ledt efter en urkasse , der havde rum til opbevaring af tilbehør som remme, værktøj og dele. Det er rart at have det hele samlet i . Urkasse til opbevaring af ure, plads til ure under låget samt ure i skuffe. Fremstår med lette brugsspor. Køb urkasse med gravering navn online Danmark!


En graveret uræske eller urskrin med gravering er perfekt til opbevaring af dine ure.

Klik her for at læse mere om opbevaring af ure. Vi har søgt nettet igennem, og fundet de urkasse , windere og rejse etuier, vi mener er bedst . Kombinationen af det silkematte finish, det flotte glaslåg, de forkromede. Derudover er opbevaring af ure i en urkasse en elegant og visuelt flot måde at præsentere sine ure. Med glas-display, som du finder i alle . En urkasse kan defineres som et smykkeskrin specielt designet til opbevaring af ure. Der er faste sider og et blødt for, så urene ligger sikkert og separat placeret . Urkasse Nogen der kender til en rigtig lækker høj kvalitetskasse til opbevaring af ure?


Når man har en samling af ure, er det rart at have dem samlet i en stor urkasse , i stedet for at have en masse små urkasser stående og fylde. Håndlavet kassette i smukt design med transparent låg i. Andet, andet mærke, Urkasse i læder til ure. Alt til den perfekte familieferie. Opbevar dine flotte ure med stil.


This Pin was discovered by David lizarraga. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Sort urkasse i træ til ure.

Uret er med sort urskive og sølv urkasse. En fantastisk opbevaring i dagligdagen, men genial til dig, der gerne vil have flere ure med på rejsen. Flip vægur Karlsson hvid - large Kæmpe flip ur fra Karlsson.


Uret har hvid urkasse og sort baggrund.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg