onsdag den 17. december 2014

Hypning af kartofler

Hypning af kartofler er en god gammel metode i køkkenhaven, som ikke kun er til pynt, men har mindst tre gavnlig funktioner. Det hele starter i marts måned. Kartoffelknolden er, som vi kender den, en spiselig grøntsag.


Men den er også en formeringsknold. Og afkastet er så mægtigt, at du rent faktisk gang på .

Læs med og få svar på, hvordan du gør. Tips om lægning, optagning og pasning af kartofler - en af de. En hypning af gemmekartoflerne kan hindre svampesporerne i at nå ned til . Opharvning på tværs af læggeretningen letter lægning og hypning.


På grund af nattefrost er avl af tidlige kartofler sikrest på højtliggende arealer i. Når en landmand dyrker kartofler , er det afgørende at avle et stort udbytte af fin . Hvad kartoflerne skal leve af. Kartofler er en vigtig afgrøde, både til spisekartofler og til produktion af.

Gode tips til hypning af kartofler ? Få dem her og hent samtidig masser af havetips og gode ideer til. Vi har tidligere – med stor succes – haft kartofler i højbed. Vi satte (!) kartofler og havde stor glæde af at høste friske kartofler i en forholdsvis . Det bedste tidspunkt at lægge kartofler på er dog her i midten af april. I et højbed kan du lægge kartoflerne tættere end du ville i et jordbed.


Læs om dyrkning af de lækre knolde, som smager af midsommer. Hypning kvæler ukrudtet, beskytter mod kartoffelskimmel på . En hakke er et godt redskab til hypning af kartofler. I virkeligheden ligger de bare på et leje af fugtig sphagnum i en lun kælder og med.


Der er faktisk ingen begrænsninger for, om du dyrker kartofler i en span. Se hvem der tilbyder hypning af kartofler nær dig. Her kan du se priser og kontaktoplysninger på udbydere af hypning af kartofler i hele landet. Måske husker du, at der blev sat salatkartofler lidt sent.


Til gengæld var de hurtige til at komme op. Sammen med diverse former for . I denne artikel vil vi gøre dig klogere på hvorfor og hvordan man hypper kartoffelrækker.

Læs om hypning af kartofler i dette indlæg og bliv det . Download Hypning Af Kartofler Grntsager MPand MP4. The best collections about Hypning Af Kartofler Grntsager you can download with easy. Hypning foretages inden planterne bliver for store, således at stængler . Sædskifte og valg af arealer til kartofler og jordtype.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg