tirsdag den 16. december 2014

Regnkæde

Vi har importeret rigtige kobbernedløbskæder. De er utrolige flotte, både når det regner og i solskinsvejr på hver sin måde. Det er virkelig noget, der er med til at . Beskrivelse: Japansk regnkæde med blomsterformede skåle i kobber. Længde meter og koppens dimensioner er H . Tilføj en attraktiv og funktionelle accent til din udendørs indretning med denne tommer lange kobber finish regn kæde med paraply formede kopper der .

Produkt, Japansk regnkæde i kobber. Regnvandskæde i kobber Smuk og unik regnvandskæde lavet af kraftig kobbertråd med store runde mørkelilla porcelænsperler, sorte agat perler og store ovale . Bedst af alt, hvis du keder dig med en regn kæde , du kan nemt bytte det ud for en ny. Læs videre for at opdage sjove og nemme måder at op-cyklus din rod . Measure pladsen din regn kæde vil blive hængende.


Det vil blive hængt fra din tagrende hvor en traditionel downspout ville være. Mulige design til det kolde og milde klima. Trin for trin instruktioner for at skabe en regn kæde i hånden.

Her er DIY regnkæde ideer, du kan oprette for at erstatte din rende. Tilføje en iøjnefaldende endnu funktionel accent til din udendørs indretning med denne 5tommer lange kobber finish regn kæde featuring seks tommers . En regn kæde er et alternativ til et tagrende downspout. Regn strømme fra tagrenden ned i kæden til jorden. Regn kæde stilarter spænder fra kunstneriske.


En regnskæde er et alternativ til en rende nedspids. En kop regn kæde dekorative haven tilbehør og en dræning stykke, der passer på enden af ​​en tagrende. Hvis du bare vil nøjes med lyden af en rislende bæk, skal du anskaffe dig en regnkæde og hænge den . Regnkæde stilarter spænder fra . Udforsk opslagstavlen regnkæder tilhørende Eva Birch på Pinterest. Se flere idéer til Haveideer, Havearbejde og Balkon.


Du er nødt til at måle, hvor længe du vil have kæden skal være. Det vil have til at være fra hvor det skal sidde på dit tag op til hvor du ønsker . Hvis du søger at oprette en regn kæde , det er ret nemt at lave og tjener også et stort formål. I Japan var de vant til at opfange vand med det formål at indsamle . Download dette gratis billede af Regn Kæde Sort Og Hvid fra Pixabays store bibliotek af public domain billeder og videoer. Sådan bruges en regn Kæde uden at skulle Tagrender.


De fleste skrå tage kan rumme en regn kæde , selv uden en tagrende.

Da taghældninger vil variere fra . En vand-funktionen er en fremragende omdrejningspunkt for enhver type af haven. En, der inkorporerer den japansk-inspirerede regn kæde , .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg