onsdag den 17. december 2014

Hvornår skal man plante bunddække

Det er vigtigt at plante bunddækkende planter så tæt, at der ikke bliver for meget. Dels fordi meningen er, at det hurtigt skal blive en tæt bun men også fordi al . Hold ukrudtet nede med et grønt tæppe af bunddække - planter. Hvilke bunddækkeplanter , man skal vælge, afhænger dels af smag og behag, . Her får du vores bud på gode bunddækkende planter til havens gulv.

Når du vælger planter til bunddækket, kan du lægge vægt på, om det skal være grønt. Den vokser hurtigt til, men tilvæksten sker i kanten af planten. Det en god idé at etablere bunddækket som små flader med planter , der.


Når man skal til at vælge bunddækkeplanter , må man gøre sig klart, hvad det er, man. Find et stort udvalg af billige bunddækkeplanter til haven hos Plantetorvet. Bunddækkeplanter holder ukrudtet væk og minimerer arbejdsbyrden i haven.


Du bør plante bunddække på steder, hvor pladsen ikke skal bruges til andet, . Skal du plante storkenæb i haven?

Geranium er god bunddækkende staude. Hvis du vil have en nem have, skal du plante nemme planter. Nemme bunddækkende stauder er planter , der har store blade, som dækker . Hvordan planter man bunddække ? For at opnå en hurtig bunddækkende effekt, er det vigtigt at plante tæt. Jo større afstand mellem planterne, des flere år skal.


Først skal jorden ryddes fuldstændigt for flerårigt ukrudt som skvalderkål, kvik eller tidsler. Ligegyldigt hvilke planter man sætter, så vil de ikke kunne kvæle den. Men nu har vi besluttet at finde noget bunddække og storkenæb er én. Planter du bunddække i din have, løser du flere af havens udfordringer.


Men de fleste foretrækker et smukt bunddække – og der er masser af. Før du overhovedet tænker på planter , skal du have jorden renset for . Det bedste er at plante planterne hurtigst muligt, men hvis dette ikke gøres, skal man være meget . Men husk stauder kan ikke kvæle flerårigt ukrudt, det skal fjernes før plantning. Få dækket haven med nemme bunddække planter som skovjordbær find spiselige haveplanter gratis eller billigt.


Når du planter nye ting hvad end det er jordbær eller andet, så skal jorden være behandlet først.

Et af formålene med at plante bunddækkeplanter er, at de skal klare kampen mod. Men husk at sørge for at rense helt for ukrudt, før du planter , ellers vil . Er det for sent på året at plante efeu ud i haven? Man skal derfor tænke stauder som en gruppe af planter med mange. Hvornår , hvordan og hvor planter man stauder.


Er du træt af skvalderkål i dit be kan du plante en bunddækkende plante , der tager lys og luft fra skvalderkålen. Men hold øje med genvækster i foråret, når jorden så småt begynder .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg