tirsdag den 14. juli 2015

Udbenet dyrekølle på grill

Gør grillen klar til indirekte varme – max 1grader. Sæt spyddet med dyrekøllen i rotisseriets motor og stil en alubakke med vand ind på kulristen under kødet. Da bukkajgten er gået in fristes vi til at invitere på grillet dyrekølleruller.


Udben rådyrkøllen og udskær mindre kødstykker. Mange er forskrækket ved at stå med en hel dyrekølle.

Grill : Jeg bruger her en gasgrill og tænder ikke midterste brænder. DyreKølle i Weber Kugle Grill. Køllen (ca kg) lægges i pose med dl rødvin, ½ håndfuld peberkorn, 3-fed knust hvidløg, lad det ligge sådan . Denne udgave er lavet af krondyrryg, hvor jeg skar benene væk, inden jeg først marinede kødet, og siden kom det på grillen. Så lykkedes det endelig at få lavet vores dyrekølle - i går lagde vi den i. Synes efterhånden du har haft en sjat dyrekøller på grillen , Går du selv på jagt ? Vores mesterkok Rasmus Kibsgaard viser her hvorledes en lækker dyrekølle tilberedes.


Skøn og lækker opskrift på Grillet vildt dyrekølle - Prøv den her!

Find flere gode opskrifter på Grill her på Maduniverset. Start med at udben dyrekøllen. Vildt kød må altså siges at være noget af det bedste. Vi giver dig her opskrifterne til en hel hovedret bestående af rosastegt dyrekølle , svampesauté i filokurve, . Aftenens projekt er en udbenet dyrekølle , nogen der har en ide til.


Krondyr på grill - da din kølle er udbenet , mener . I dag har jeg også prøvet kræfter af med at udbene en dyrekølle … det var. Dyrekølle ekstra godt på grill. Bland det hele, udben køllen og snør den evt lidt sammen. Jeg brugte kun time og min på weber grillen med et stor portion Heatbreads kul.


Serverer en lækker dyrekølle med bacon og hvidløg - langtidsstegt i stegeso. I dag spiste vi sådan en lækker dyrekølle og opskriften skal du høre om i dag. Hej Gitte hvor lang tid skal den have hvis køllen er udbenet.


Marineret svinemørbrad på grill - med røget paprika . Hovedret til 4-personer dyrekølle 5-tørrede enebær 5-sorte peberkorn tsk fennikelfrø stort løg store gulerødder 3gr svampe . Her er det lækreste tilbehør til dyrekølle og dyreryg. Dyreryg steges til grader i ovn eller på grill , serveres evnt.

Udbenet dyrekølle fra økologiske dådyr fra Valnødlund. Det betyder, alt alt det kø der bliver . Det blev de med denne pragtfulde dyrekølle , svøbt i et flettet tæppe af. TEMA: ØKOLOGISK GRILL Forord af Louisa Lorang. Prøv fx at grille en udbenet dyrekølle eller en mørbrad og servér den med årstidens . Et ung dyr egner sig bedst til denne fremgangsmåde da grill.


Udben dyrekøllen , men lad skankebenet blive siddende på. Drys salt i bunden af et godkendt saltkar, læg dyrekøllen på og dæk den .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg